«Φωτιά» στην ουρά κι αρπάξανε και τα μπατζάκια μας!

20:27 | 28/02/2024

Ο τραγικός ΟΦΗ έβγαλε τα μάτια του στο Πανθεσσαλικό κι έχουν ευθύνες όλοι - Άρθρο του Δημήτρη Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Ντροπή! Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψεις τον απαράδεκτο ΟΦΗ. Έκανε Μπαρτσελόνα την πεσμένη μέχρι τις 3 το απόγευμα ομάδα του Μπέου κι αν είχαν τσίπα έπρεπε να έλθουν οδικώς από το Βόλο!

Προφανώς και δεν έγιναν ομάδα μέσα σε δυο βδομάδες οι παίκτες του ΟΦΗ. Ασφαλώς και η ομάδα κουβαλά παθογένειες όλης αυτής της χρονιάς. Αλλά κάπου ώπα! Αυτό που παρουσίασαν οι παίκτες, ειδικά στο β´ ημίχρονο, αποτελεί μελανή σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Ακόμα πιο ντροπιαστικό κι από εκείνο το 5-0 στην εποχή Νιόπλια.

Χωρίς ψυχή, χωρίς άμυνα, χωρίς ενέργεια, έβγαλαν όλα τα κακά στοιχεία που τόσο απλόχερα μας πρόσφεραν φέτος. Και οι ευθύνες του προπονητή ασφαλώς καραμπινάτες που ακατανόητα άφησε την ομάδα χωρίς Τοράλ και κυρίως χωρίς Μπάκιτς (με τη λογική ότι δεν αφήνεις τον ΟΦΗ μόνο με το Νέιρα και αυτό φάνηκε στον τραυματισμό του πως δεν είχες εναλλακτική) αλλά και με βασικό τον τραγικό Λουκάο (κι εδώ ανάσες στο Λαμπρόπουλο - δείγμα πως υποτίμησες τον αγώνα) και βέβαια το μοιραίο και επίσης κακό Βούρο.

Βάλαμε τα χεράκια μας λοιπόν και βγάλαμε τα ματάκια μας, όπως σ’ όλη τη χρονιά. Πηγαίναμε για μαλλί, για την πρώτη εκτός έδρας νίκη και κάναμε μάγκες τον Κόντη (θα την θυμάται την πρώτη του νίκη ως πρώτος προπονητής), τον Μπέο και βάλαμε φωτιά στην ουρά, άσε που αρπάξανε και τα μπατζάκια μας…άραγε γιατί; Για να κρατήσουμε δυνάμεις για τον Παναθηναϊκό; Μα τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους πωπούς κι εμείς δεν έχουμε από δαύτους!

Κρίμα το καλό ξεκίνημα, κρίμα το πανέμορφο γκολ του Λάρσον, αλλά μείναμε εκεί. Δεν βοηθηθήκαμε κι από τον πάγκο καθώς τίποτε δεν βγήκε στο Δέλλα που χρεώνεται κι αυτός την soft εικόνα της ομάδας και πως δεν έβλεπε από την αρχή του β’ ημιχρόνου πως η ομάδα δεν πατούσε καλά.

Ναυάγιο λοιπόν που ξαναβάζει σε περιπέτειες τον ΟΦΗ. Θα μπορούσε να καθαρίσει αν ήταν σοβαρός, αλλά ήταν ολίγιστος κι όπως σε όλα τα ναυάγια υπάρχουν ευθύνες. Από τον μούτσο μέχρι τον καπετάνιο. Κάποιοι νόμισαν πως γίναμε ομάδα…αμ δε!

Τα φαντάσματα μιας κάκιστης χρονιάς μας ακολουθούν και η παρτίδα δεν έχει σωθεί ακόμα. Ας σοβαρευτούνε λοιπόν κι αφού κατάφεραν να βάλουν το Βόλο στο κόλπο της παραμονής με την άθλια εμφάνιση τους, ας δουν τώρα πως θα σώσουν όσο πιο ανώδυνα και την ομάδα μας!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.