Φωτιάς και αστοχία «έκαψαν» τον ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Ο... γνωστός Φωτιάς τα είδε όλα... καλά στο VAR, ο ΟΦΗ δεν είδε το γκολ στις φάσεις που έχασε κι έμεινε στο 0-0 με τον Ιωνικό.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς με τον Λάμπρου εκτός ενδεκάδας και τον Νιόπλια να επαναφέρει τετράδα στην άμυνα. Ο Ντουρμισάι έπαιξε στο αριστερό φτερό, ο Τσιλιανίδης στο δεξί και ο Φελίπε φουνταριστός.

Βέβαια, αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού στο 30ο λεπτό ο Ντουρμισάι αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στη μέση δίνοντας τη θέση του στον Μπουζούκη, ο οποίος πέρασε στα δεξιά και ο Τσιλιανίδης στα αριστερά.

Κατά τα λοιπά, από το πρώτο ημίχρονο κρατάμε τις δύο ευκαιρίες του ΟΦΗ, η μία σε σουτ του Τσιλιανίδη από καλή θέση με την μπάλα να κοντράρει και η άλλη (η μεγαλύτερη) σε κοντινό σουτ του Ντουρμισάι, μετά από πάσα του Τσιλιανίδη, που έδιωξε με δυσκολία ο Χουτεσιώτης.

Κρατάμε φυσικά και τη φάση της αποβολής του Αοσμαν που δεν είδε ο Ευαγγέλου και δεν είδε ούτε ο Φωτιάς στο VAR. Ο παίκτης του Ιωνικού χτύπησε εκτός φάσης τον Μαρινάκη, αλλά δεν πήρε ούτε... κίτρινη!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε και οι δύο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Η εικόνα του αγώνα δεν είχε καμία σχέση με αυτή του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ιωνικό να γίνεται πιο απειλητικός και τον ΟΦΗ να δημιουργεί φάσεις στην κόντρα, σε ανοιχτό γήπεδο.

Ο ΟΦΗ απείλησε για το 0-1 στο 75ο λεπτό σε εκτέλεση φάουλ του Γκαγέγος που έδιωξε δύσκολα ο Χουτεσιώτης (το VAR δεν είδε ούτε έστειλε τον διαιτητή να τσεκάρει τη φάση για το αν είναι εντός περιοχής). Στη συνέχεια το ματς έγινε ροντέο, αμφότερες οι ομάδες είχαν φάσεις με σημαντικότερη αυτή του Μαρινάκη σε διαγώνιο σουτ στο 93' που κατέληξε άουτ.

Στο φινάλε, ο Νέιρα πήρε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε και θα χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Άοσμαν, Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μυγας, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (55' Τουράμ), Κάνιας (85' Πλατέλλας), Μάντζης (77' Μάναλης).

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Νέιρα, Τσιλιανίδης (71' Λάμπρου), Ντουρμισάι (30' λ.τ. Μπουζούκης), Φελίπε


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.