Φούντας: «Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα»

09:15 | 02/09/2024

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ μίλησε στην Cosmote μετά το χθεσινό νικηφόρο ματς στο Πανθεσσαλικό.

«Ηρθα την Πέμπτη, ήμουν λίγο κουρασμένος όμως μιλήσαμε με τον προπονητή για αρκετή ώρα. Προσπάθησα να δώσω τα πάντα για την ομάδα, πέτυχα ένα γκολ και είμαι διπλά χαρούμενος. Όταν κερδίζεις, παίρνεις τους τρεις βαθμούς και συνεχίζεις» είπε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, όταν ήρθα, είδα ότι έχει μεγάλη ποιότητα και αυτό με χαροποιεί γιατί θέλω να κάνω καλύτερη την ομάδα και να με κάνουν καλύτερο. Πετύχαμε τρία γκολ και συνεχίζουμε».

Όσον αφορά την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ πρόσθεσε ότι: «Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Το έκανα για τον ΟΦΗ, το ήθελα πως και πως – να ξαναπαίξω στην χώρα μας και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενο. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα, με την εμπειρία μου για να πετύχουμε περισσότερο».

Τέλος για την εκ νέου συνεργασία του με τον Τραϊανό Δέλλα, ο διεθνής επιθετικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε πως: «Ο Τράι με είχε παιδί του, οπότε έπαιξε και αυτό τον ρόλο του όπως οι Μιχάλης Μπούσης, Μηνάς Λυσσάνδρου και το οικογενειακό κλίμα του ΟΦΗ με έκανε να νιώσω ωραία. Δεν περίμενα ότι θα έμπαινα γρήγορα και μου είχε πει εξαρχής έλα στον Βόλο με την ομάδα και ας μην παίξεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.