«Φουντώνει» η μάχη των κανονιέρηδων

13:03 | 23/04/2018

Αλλαγή στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Football League, καθώς ο Κάιπερς με τα δύο που πέτυχε κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, προσπέρασε τον «άσφαιρο» στα Περιβόλια Μάνο, σε μια «μάχη» που έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και του Εργοτέλη, αλλά συνολικά του Ηρακλείου, έχουν την τύχη να παρακολουθούν (σχεδόν) κάθε αγωνιστική τους δύο κορυφαίους επιθετικούς, να «ματώνουν» τα αντίπαλα δίχτυα, δίνοντας στις ομάδες τους πολύτιμους βαθμούς. Παράλληλα Μάνος και Κάιπερς διεκδικούν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, επί ίσοις όροις. 

Αμφότεροι θα έχουν πέντε ματς για να καταφέρουν να πετύχουν και άλλα γκολ και να πάρουν τον τίτλο, καθώς τόσο ο Εργοτέλης, όσο και ο ΟΦΗ δεν έχουν ακόμα στο πρόγραμμά τους, τους αγώνες «στα χαρτιά» με Αχαρναϊκό και Βέροια. Οι κιτρινόμαυροι τους έχουν τώρα, στις δύο ερχόμενες αγωνιστικές, όπου ο Κάϊπερς θα μείνει αναγκαστικά χωρίς γκολ και ο Μάνος θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι στην κορυφή. 

Ο δε Μάνος θα κάνει… παύση πυρός την 32η και 33η αγωνιστική, όποτε και θα περιμένει ο Κάιπερς να βρεθεί και πάλι πρώτος… Όπως και να εξελιχθεί αυτή η «μονομαχία», κερδισμένες θα είναι οι δύο ομάδες του Ηρακλείου οι οποίες παίρνουν βαθμούς με τα γκολ τους, αλλά και οι φίλαθλοι που τα απολαμβάνουν… 

Την παρούσα στιγμή πρώτος σκόρερ είναι ο Κάιπερς με 20 γκολ και βάσει προγράμματος του Εργοτέλη έχει τις αναμετρήσεις: 30η αγωνιστική: Σπάρτη (εκτός έδρας), 31η αγωνιστική: Πανσερραϊκός (εντός), 32η αγωνιστική: Αναγέννηση Καρ. (εκτός), 33η αγωνιστική: Αιγινιακός (εντός) και 34η αγωνιστική: Τρίκαλα (εκτός).

Ακολουθεί πλέον ο Μάνος με 19 και τους αγώνες: 28η αγωνιστική: Παναιγιάλειος (εντός έδρας), 29η αγωνιστική: Απόλλων Πόντου (εκτός), 30η αγωνιστική: Απόλλων Λάρισας (εντός), 31η αγωνιστική: ΑΕ Καραϊσκάκης (εκτός) και 34η αγωνιστική: Σπάρτη (εντός).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.