Φυσιολογική ήττα...

16:56 | 15/12/2018

Κατώτερος των περιστάσεων ο Ηρόδοτος, ο οποίος ηττήθηκε στη Ν.Αλικαρνασό από τον πρωτοπόρο Βόλο (0-2).

Ο Ηρόδοτος δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο στη Ν.Αλικαρνασό.

Η θεσσαλική ομάδα ήταν ανώτερη και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, ενώ κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί με 2-0, έχοντας μάλιστα πολλές φάσεις (και δοκάρι, συνολικά τρία σε όλο το ματς) για να διευρύνει το προβάδισμά της.

Ο Βόλος προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με τον Μάντζη, ο Ηρόδοτος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο Ηλιόπουλος στο 44' ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρόδοτος προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός, αλλά ο Βόλος παρέμεινε το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας μάλιστα τις προϋποθέσεις για να πετύχει κι άλλα τέρματα. Μόνο στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έγιναν πιο πιεστικοί παίζοντας τις τελευταίες ελπίδες τους στο ματς, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βόλος είχε τρίτο δοκάρι για το τρίτο γκολ.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Βόλου διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League, με 25 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμεριδης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (59' Φουκαράκης), Αργκιλέσι (67' Κοντογιάννης), Αυγενικού (73' Μωραΐτης), Μασάδο, Φραγκουλάκης, Κονέ

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Καμπαγέρο (55' Ενγκουέμ), Καρίκι, Ηλιόπουλος, Κότο (71' Φράγκος), Ουνγιαλίδης, Λούκας Γκαρσία (65' Δορής)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.