Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα ανόδου στην Super League 2

13:20 | 22/03/2022

​Ολοκληρώθηκε η κλήρωση προβιβασμού από τη Γ’ Εθνική στην Super League 2 σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Athens City Centre» παρουσία του Βαγγέλη Μόρα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, την άνοδο στη S2 θα κερδίσουν τέσσερις ομάδες, από τις επτά πρωταθλήτριες των ομίλων της Γ’ Εθνικής, που θα παίξουν σε παιχνίδια ενός γύρου.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημήτριου στην εισαγωγική του ομιλία ανέφερε: «Η ΕΠΟ προσπαθεί να αναβαθμίσει όλες τις εκδηλώσεις της. Όπως κάναμε στην κλήρωση του Κυπέλλου, αποφασίσαμε ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε τις κληρώσεις των πρωταθλητών των ομίλων της Γ’ Εθνικής στη Super League 2 και αυτή των πρωταθλητών των Ενώσεων στη Γ’ Εθνική. Θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς από τις 7 ομάδες της Γ’ Εθνικής θα προβιβαστούν οι τέσσερις και από τις 56 ομάδες των ΕΠΣ θα ανέβουν οι 24. Η ΕΠΟ θα βρίσκεται κοντά στις διοργανώσεις αυτές».

Το μίνι πρωτάθλημα για την άνοδο θα ξεκινήσει 16-17 Απρίλιου του 2022, ενώ στην κλήρωση που έγινε γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα για τους πρωταθλητές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

programma1hagonistiki.jpgprogramma2hagonistiki.jpgprogramma5hagonistiki.jpgprogramma6hagonistiki.jpgprogramma7hagonistiki.jpg


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.