ΓΕΗ: Ζητάει την επανέναρξη της δράσης

16:50 | 22/12/2020

Για να μη μαραζώσει ο αθλητισμός.

Η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου ζητάει με ανακοίνωση της από την Πολιτεία την επανέναρξη των προπονήσεων σε αθλήματα, όπως το βόλεϊ, στίβος, ξιφομαχία, όπου δεν υπάρχει σωματική επαφή, ενώ δεν έχει εντοπιστεί και κάποιο κρούσμα κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση: «Καλησπέρα σε ολες και όλους για μια ακόμα φορά. Ο εγκλεισμος (lockdown) συνεχιζεται, συνεπως ουδεμία δραστηριοτητα υπαρχει την οποια μπορουμε να προβάλουμε. Ηδη, διακεκριμμένοι Ελληνες και Ελληνιδες αθλητες και αθλητριες ανακοινωνουν συνεργασιες τους με Ευρωπαικα σωματεία, οσο στην χωρα μας ο αθλητισμος θεωρειται διακοσμητικό στοιχειο και αφηνεται σε κωματωδη κατασταση.

Σε συνεχεια προηγούμενης μας ανακοινωσης περι της επιτυχους εγγραφης του Σωματείου μας στο Μητρωο Αθλητικών Σωματειων της ΓΓΑ σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο μας έλαβε την οικονομική ενίσχυση που προβλέπεται, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ευχαριστούμε τον κ. Υφυπουργό Αθλητισμου κ.Λ. Αυγενάκη, τον ΓΓ Αθλητισμου κ.Μαυρωτά και το επιτελείο της Γ.Γ.Α, που δρομολόηγησαν τις ενεργειες που σκοπό εχουν την, επιτέλους, επιβολή της ταξης στα διοικητικά δρώμενα του Ελληνικού Αθλητισμου. Ευχόμαστε, η προσπαθεια αυτη να ολοκληρωθει και να αποδώσει καρπούς, χωρις να οδηγηθει σε αυτοκαταργηση μεσω παρεμβασεων, οπως τόσες αλλες στο παρελθόν. Ευχόμαστε σε όλες και όλους πρωτίστως Υγεια, Ευτυχία, Επάνοδο στην Αθλητικη Δραστηριότητα.

Ο Αθλητικός κόσμος της χωρας μας, στην οποία γεννηθηκε και τρανεψε το ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ, επεδειξε απόλυτη πειθαρχία, καθ όλην την δυσκολη αυτη περίοδο, σεβόμενος και τηρώντας με ευλαβια, αποφασεις, προφυλάξεις, μέτρα, απαιτήσεις της Κυβερνησης και των Επιτροπών των Ειδικών.

Για όλους αυτούς τους λόγους, οι ασχολούμενοι με αυτόν, ζητούν την αμεση επανέναρξη, τουλάχιστον των προπονήσεων, σε αθλήματα που ούτε σωματική επαφή εχουν (Στίβος, Πετοσφαίρηση, Ξιφασκία), ούτε βρεθηκε σε αθλητές τους κρούσμα ποτέ. Αλλοιως ολα οδηγούνται σε μαρασμο και εξαφανιση.

Ζητούμε να μας επιτραπεί να ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, οπως προκυρησσει η ΓΓΑ, να επιστρεψουμε και να χρησιμοποιησουμε τα Σταδια και τα Γήπεδα του Ηρακλείου, που με υπευθυνότητα ανακαινήστηκαν εκ βαθρων, από την διοικηση του ΕΑΚΗ.

Θα ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ λοιπόν, ΕΛΠΙΔΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, εδω στην Γυμναστική Ενωση Ηρακλείου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.