Γεμίζει μεσοεπιθετικά για να «σπάσει» την παράδοση 22 ετών

ΟΦΗ

Βγαίνει η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς στην αφιλόξενη έδρα του ΠΑΣ, με τον Νταμπράουσκας να έχει περισσότερες λύσεις.

Mε συγκεκριμένα ερωτηματικά αναμένουμε, το μεσημέρι, την αποστολή του ΟΦΗ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ. Αυτά αφορούν τους Φελίπε και Τοράλ, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις και μένει να δούμε αν θα είναι στις επιλογές του Νταμπράουσκας.

Η αλήθεια είναι πως θα πρόκειται για έκπληξη αν μείνουν εκτός, αφού και ο ίδιος ο Λιθουανός προπονητής ήταν αισιόδοξος, στις δηλώσεις του στην ανοιχτή προπόνηση της Τετάρτης, πως οι Τοράλ, Νέιρα και Φελίπε θα μπορούν να ταξιδέψουν.

Εφόσον όλα πάνε καλά συν το γεγονός ότι ο Μπάκιτς προπονήθηκε κανονικά χθες, επιστρέφοντας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μαυροβουνίου, ο ΟΦΗ θα πάει στο αυριανό παιχνίδι με περισσότερες αλλαγές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και θα προσθέσει την ποιότητα που χρειάζεται για τέτοια παιχνίδια.

Εκτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης λόγω προβλήματος τραυματισμού που προέκυψε και με δεδομένο ότι αποτελεί μία εκ των βασικών λύσεων του Νταμπράουσκας στην ενδεκάδα, αναμένεται διαφοροποίηση των επιλογών του. Όχι ως προς το σύστημα, φαντάζει απίθανο να δούμε κάτι διαφορετικό από το 3-5-2, αλλά ως προς τα πρόσωπα.

Ο Λουίς Φελίπε προπονείται εδώ και αρκετές μέρες και έχει καλύψει το χαμένο έδαφος και δεν θα αποτελέσει έκπληξη να τον δούμε στο βασικό σχήμα. Αν όχι και ο Νταμπράουσκας πάει με Ντίκο, τότε αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του αγώνα.

Εκεί επί της ουσίας είναι το... θολό τοπίο της ενδεκάδας, αφού στην άμυνα δεν πρόκειται να δούμε αλλαγές. Οι επιστροφές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι λύνουν τα χέρια του τεχνικού του ΟΦΗ, φέρνουν λύσεις και συνάμα δυσκολεύουν τις προβλέψεις για τους αρχικούς «11» που θα παραταχθούν στη σαββατιάτικη δύσκολη αποστολή στην αφιλόξενη (22 χρόνια αισίως χωρίς νίκη ο ΟΦΗ εκεί) έδρα του πάντα επικίνδυνου ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.