«Γεμίζουν» παιδικές φωνές τα Δύο Αοράκια

SMS
17:30 | 14/02/2020

Περίπου 4.000 παιδιά θα παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό Κυπέλλου (5μ.μ) ανάμεσα σε Προμηθέα και ΑΕΚ την Κυριακή στο Ηράκλειο.

Aντίστροφη μέτρηση για τον τελικό Κυπέλλου στα ''Δύο Αόρακια'', την Κυριακή στις 5.00 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Προμηθέα. Εισιτήρια δεν έχουν πάρει - ως γνωστόν - οι δύο ομάδες, οι προσκλήσεις είναι συγκεκριμένες, όμως το γήπεδο δεν θα είναι άδειο. To παιχνίδι - όπως και πέρυσι - θα διεξαχθεί μπροστά σε χιλιάδες μαθητές καθώς και αθλητές των ακαδημιών των συλλόγων του Ηρακλείου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρεθούν περίπου 4.000 παιδιά στο γήπεδο, στον 45ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

H οργάνωση της μεταφοράς των μαθητών - αθλητών καθώς και της αναχώρησης τους από τα ''Δύο Αοράκια'' κινείται με βάση τα περσινά πρότυπα, το πως θα φτάσουν και πως θα αποχωρήσουν όλοι οι φίλαθλοι, αφού παρακολουθήσουν το παιχνίδι, αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα της τοπικής Ένωσης και τον διοργανωτών. Έμπειροι σε τέτοιου είδους αποστολές, παρουσιάζονται έτοιμοι για το γεγονός της Κυριακής. Έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Θυμίζουμε ότι η άφιξη των μαθητών θα γίνει συνοδεία δασκάλων / καθηγητών ενώ αντίστοιχα τα παιδιά των ακαδημιών με τους προπονητές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο... κυνήγι της πρόσκλησης!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.