Γεωργίου: «Ο Απόλλων δεν θα γίνει το π@@@@@ι κανενός!»

13:21 | 04/04/2019

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης έκανε ο Γιώργος Γεωργίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που ανέλαβε την Τετάρτη και επίσημα τον προεδρικό θώκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του.

«Το πρώτο ζήτημα που απασχολεί τον Απόλλωνα είναι το θέμα της αναδιάρθρωσης, δε θα γίνει όπως το βλέπω και αν τελικά τιμωρηθεί ο ΟΦΗ, θα πέσει μια ομάδα, ο ΟΦΗ δηλαδή και ο προτελευταίος παίζει μπαράζ. Δεν ξέρουμε όμως τι θα γίνει. Είναι απόφαση των δικαστών. Άλλοι είναι οι στόχοι αν η ομάδα παραμείνει στην Α’ και άλλοι στη Β’. Θέλω να κάνω τον Απόλλωνα ξανά ελκυστική ομάδα. Να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπως παλιά. Εδώ δεν υπάρχει χουλιγκανισμός», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ έχω δύο αρχές: Δε γίνομαι πουτ@ν@κι καμιάς ομάδας. Ίδια φιλοσοφία έχει και ο Μονεμβασιώτης. Συνεργασία θα έχεις, αλλά ως εκεί. Δεύτερον, επειδή η ομάδα είναι πολύ αδύναμη, απαγορεύεται η είσοδος των μάνατζερ. Όποιος μάνατζερ χτυπήσει την πόρτα θα φάει κλοτσιά και θα φύγει. Εμείς θα αποφασίζουμε για τις μεταγραφές και θα τις λέμε στον προπονητή».

Τέλος, αποκάλυψε την πρόταση που του είχε κάνει ο Ολυμπιακός: «Δεν έχω αρνηθεί πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ποτέ. Είχα αρνηθεί όταν μου είχε γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό πριν από αρκετά χρόνια για να μπω στο Δ.Σ. Και θα αρνιόμουν σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα. Ο Γεωργίου δε θέλει να γίνει Μαρινάκης, ούτε Κόκκαλης. Μακάρι αυτοί να γίνουν Γεωργίου!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το unfair του Γεωργίου με τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.