Γερό «χαστούκι» για τον κάκιστο ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Τραγική εικόνα από τον ΟΦΗ με λάθη επί λαθών, γνώρισε βαριά ήττα (3-1) από τον Ατρόμητο στην (εφιαλτική) πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αν και προηγήθηκε στο σκορ και είχε φέρει το παιχνίδι στα δικά του μέτρα, ο ΟΦΗ ήταν ιδανικός αυτόχειρας, πέταξε στα σκουπίδια ό,τι καλό είχε κάνει, δεν... βγήκε ποτέ στο β' μέρος και με τραγική εικόνα επέτρεψε στον Ατρόμητο να του ανατρέψει το σκορ και να επικρατήσει με 3-1 στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League.


Ο ΟΦΗ κατέβηκε στο Περιστέρι χωρίς τον Βούρο στην άμυνα και με πέντε από τα 6 μεταγραφικά αποκτήματα. Τους Στίβενς, Γιοχού, Λάρσον, Ντιουσέ και Ντίκο. Ο Τοράρινσον έμεινε στον πάγκο.

Η εικόνα του Ομίλου στο πρώτο μέρος δεν ήταν για να χάνει από αυτόν τον Ατρόμητο. Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του αγώνα και τον είχε φέρει στα μέτρα του, δεν δεχόταν απειλή πίσω, ενώ στο 34ο λεπτό βρήκε το γκολ. Νέιρα και Τοράλ συνδυάστηκαν άψογα και ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ για την Κρητική ομάδα.

Ο ΟΦΗ, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει και την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, είχε τον έλεγχο, αλλά ένα λάθος της άμυνας έφερε στο 38' την ισοφάριση με κεφαλιά του Τζαβίδα. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το σκορ με τον Μουνίθ να διαμορφώνει το 2-1.

Ο Ομιλος επί της ουσίας "αυτοκτόνησε" και πέταξε στα σκουπίδια την εμφάνιση που έκανε μέχρι το 0-1, παρουσιάζοντας σε λίγα λεπτά όλες τις παθογένειες μαζί, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι!

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τον ΟΦΗ, που ευτυχώς όμως στάθηκε τυχερός. Ο Τζαβίδας κέρδισε πέναλτι από τον Γιοχού στο 50' και ένα λεπτό μετά ο Μουνίθ που ανέλαβε την εκτέλεσή του αστόχησε και το 2-1 παρέμεινε.

Ο ΟΦΗ δεν είδε τη διαφορά να πηγαίνει στα δύο γκολ και διατήρησε τις ελπίδες του σε ένα ματς που είχε γίνει ροντέο. Ο Νιόπλιας έριξε στο ματς τους Βούρου και Μαρινάκη αντί των αρνητικών Γιοχού και Μπουζούκη, γύρισε σε τριάδα πίσω και έδωσε πλάτος στην ομάδα του αναζητώντας την γρήγορη ισοφάριση.

Τα λάθη, όμως, συνεχίστηκαν, η τραγική εικόνα του ΟΦΗ επίσης και ο Ατρόμητος έβαλε ταφόπλακα στα όνειρά του σκοράροντας στο 74' με τον Κάρτανσον για το βαρύ 3-1!

Το παιχνίδι επί της ουσίας τελείωσε εκεί, αν και είχε τελειώσει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με έναν ΟΦΗ... να μένει στα αποδυτήρια, πραγματοποιώντας απαράδεκτη εμφάνιση!

Γιοχού, Μπαλογιάννης και Μπουζούκης είχαν κάκιστο βράδυ (σε μία γενικότερα κακή βραδιά για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές), ο Νιόπλιας δεν βρήκε ποτέ λύσεις για να διορθωθεί η άμυνα, άγνωστο γιατί δεν ξεκίνησε τον Βούρο βασικό, ο ΟΦΗ έπαιξε καλά για 35 λεπτά και μετά... εξαφανίστηκε. Το 3-1 ήρθε να σφραγίσει μία εφιαλτική πρεμιέρα για την Κρητική ομάδα που απαιτείται να συνέλθει άμεσα, αλλά και να ενισχυθεί για να μη χαθεί χρόνος και έδαφος. Το 3-1 είναι ένα γερό χαστούκι, ένα γερό πάθημα που πρέπει να γίνει μάθημα τώρα που είναι νωρίς!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεζ, Χατζησαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλεζ, Κούεν, Κλωναρίδης(79′ Ροτάριο), Μουνίθ(65′ Έρλινγκμαρκ), Ρομπαΐγ(79’Τζοβάρας), Τζαβίδας(59′ Κιάρτανσον)

ΟΦΗ: Στίβενς, Γιαννούλης, Γιοχού(56′ Βούρος), Λάρσον, Μπαλογιάννης(69′ Τοράρινσον), Μεγιάδο(69′ Στάικος), Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκης(56′ Μαρινάκης), Νέιρα, Ντίκο(80′ Θεοδοσουλάκης)


ΔΕΙΤΕ ΤO LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.