Γι' αυτό έφυγε ο Ταουσιανης

Betsson Super League 2

Το «διαζύγιο» μόνο ξαφνικό δεν ήταν

Κι ενώ τα δεδομένα έδειχναν ότι Ταουσιανης και Εργοτέλης οδηγούνταν σε κοινή πορεία και τη νέα χρονιά, ξαφνικά ήρθε η ανακοίνωση του διαζυγίου για να ανατρέψει αυτά που έμοιαζαν σίγουρα.

Ταουσιανης και Τουτζαρης είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους εδώ και καιρό, χωρίς να την έχουν επισημοποιήσει. Ήταν θέμα χρόνου, έλεγαν, όσοι γνώριζαν και με αυτο τον άξονα γίνονται και οι συζητήσεις με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια αλλά και όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας και τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Μπορεί οι δύο πλευρές να είχαν συμφωνήσει, όμως δεν υπήρχε υπογραφή. Κάποιες εκκρεμότητες της ΠΑΕ από την σεζόν που πέρασε, δεν αποτελούσε αφορμή για να χαλάσει το deal. Άλλωστε, οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν εξαιρετικές.

Στο σημείο αυτό εμφανίστηκε ο Λεβαδειακός, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και τη νέα σεζόν, πλησίασε τον Ταουσιανη και τελικά κατάφερε να τον πείσει ότι ο κύκλος του στον Εργοτέλη έκλεισε, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ηρακλείου δεν το ήθελε.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να συμφώνησαν τις τελευταίες ημέρες και το "διαζύγιο" με τον Εργοτέλη δεν ήταν και τόσο ξαφνικό όσο νομίζουν αρκετοί...

Έτσι, εκτός απροόπτου ο κοουτς "Ταού" θα εξαργύρωσει την εξαιρετική χρονιά στον Εργοτέλη με ένα καλύτερο συμβόλαιο και σε μια πιο φιλόδοξη ομάδα και οι κιτρινόμαυροι πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από τον Εργοτέλη, στον Λεβαδειακό ο Ταουσιάνης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.