Γι' αυτό παραιτείται ο Ζαγοράκης

SMS

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εγκαταλείπει την προεδρία της ΕΠΟ και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επίσημη τοποθέτησή του

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης φαίνεται πως αποχωρεί... ηττημένος, αφού δεν κατάφερε να ενώσει τους «μεγάλους» για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και φαίνεται πως δεν κατάφερε να διοικήσει όπως ήθελε την ΕΠΟ.

Η αλήθεια είναι πως η ιδέα παραίτησης δεν προέκυψε την τελευταία στιγμή, αλλά ο Ζαγοράκης θεώρησε ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να το κάνει. Μάλιστα, το κάνει μία περίοδο όπου υπάρχει γκρίνια και για την Εθνική ομάδα και την πορεία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ζαγοράκης αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με μοναδικό κερδισμένο στοίχημα την περιβόητη ολιστική μελέτη που εξασφαλίζει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κατά τα λοιπά, φεύγει και αφήνει πίσω του την ίδια κατάσταση που βρήκε όταν ανέλαβε.

Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην επίσημη δήλωσή του που αναμένεται να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.