Για ένα ακόμα βήμα…

08:45 | 15/04/2018

Ένα ακόμα εμπόδιο προς την πορεία της επιστροφής στη Super League θέλει να κάνει σε λίγες ώρες στις 5:00 (ΕΡΤ 3) ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα κοντράρεται με τη Δόξα στη Δράμα, σε έναν δύσκολο αγώνα στον οποίο θα επιδιώξει τη νίκη, προκειμένου να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της μαθηματικής ανόδου. Ο… αέρας και η φόρα που έχει ο Όμιλος με το νικηφόρο σερί των 14 (13 στο γήπεδο) αγώνων, έχει φέρει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.

Τα όποια προβλήματα και οι απουσίες του ΟΦΗ ήταν γνωστές από καιρό στον Παπαδόπουλο και βάσει αυτών έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα. Την αποστολή για το ματς, αποτελούν οι: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας και Βουό.

Στον αντίποδα η Δόξα Δράμας δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΟΧ/Κισσαμικό (2-1) και Άρη (1-0) και θα αναζητήσει τη νίκη και μόνο, προκειμένου να σταθεροποιηθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. 

Ο Κωστένογλου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κάσες, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και έχει πάρει μαζί του στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ τους: Μένκα, Σπυρόπουλο, Πεταυράκη, Ριζογιάννη, Μαρκόπουλο, Ματσούκα, Νατσιόπουλο, Αρναρέλλη, Κουσκουνά, Γουνδουλάκη, Σιώπη, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνο, Γκότοβο, Βιτλή, Μπαϊκαρά, Καπνίδη, Σταματόπουλο, Γεωργιάδη, Τζόκιτς, Βασιλειάδη και Λίτσκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας), με επόπτες τους Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και Γούτα (Χαλκιδικής), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Φωτιάδης (Σερρών).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.