Για τα λεφτά παίζει και στην… Κ12 της Άντερλεχτ ο Βράνιες

11:41 | 12/03/2021

Ο Βόσνιος στόπερ ξεκαθάρισε ότι δε θ’ αποχωρήσει για οικονομικούς λόγους από τους Βέλγους.

Ο Ογκνιέν Βράνιες είναι το «μαύρο πρόβατο» στην Άντερλεχτ, η οποία τον έστειλε στη Σαρλερουά δανεικό για να τον ξεφορτωθεί.

Το θέμα είναι πως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και ο έμπειρος αμυντικός τονίζει ότι δεν πρόκειται να φύγει, αφού τα χρήματα που παίρνει δε θα τα βρει αλλού, καθώς αμείβεται με 1.2 εκ. ευρώ ετησίως.

Αναλυτικά δήλωσε στην «Ηet laatste nieuws: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Σαρλερουά, μια ομάδα που με απελευθέρωσε από την Αντερλεχτ. Θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Και γιατί να μην επιστρέψω ως δανεικός και την του χρόνου εδώ. Δεν έχω μέλλον στην Αντερλεχτ. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα υπέγραφα πότε εκεί.

Επέστρεψα το περασμένο καλοκαίρι με την υπόσχεση να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Οταν ξεκίνησε η χρονιά όμως, δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Μετά από τον τραυματισμό του Κομπό μπορούσα επιτέλους να παίξω.

Πρέπει να παραδεχθώ ότι εκείνο το διάστημα δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, όμως σίγουρα δεν ήμουν ο χειρότερος.

Θα είμαι ειλικρινής, ο μισθός μου είναι ο λόγος που δεν αποδεσμεύομαι από την Αντερλεχτ. Ακόμα και αν η Αντερλεχτ με ρίξει στην Κ12, θα μείνω. Οι Βόσνιοι είμαστε πεισματάρηδες.

Το συμβόλαιό μου είναι πρόβλημα για πολλές ομάδες. Το προηγούμενο καλοκαίρι αρκετές ομάδες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και τον Ιανουάριου υπήρξαν συζητήσεις με την ΑΕΚ. Αλλά, το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο. Είναι αδύνατο για αυτές τις ομάδες να πιάσουν το ποσό που παίρνω στην Αντερλεχτ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.