Για τη νίκη και το θέαμα: Τα πλάνα του Νιόπλια

13:10 | 09/04/2022

Η πιθανή ενδεκάδα του ΟΦΗ για το αποψινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης απόψε στις 18:15 (Cosmote Sport 3) στο "Γεντί Κουλέ" για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ και εκτός από τη δεδομένη επιθυμία της νίκης, δεδομένη είναι και η επιθυμία για θέαμα για τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες.

Ο Όμιλος παίζει απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, την οποία κέρδισε δύο φορές με συνολικό σκορ 5-0 στην κανονική διάρκεια) χωρίς αυτό να σημαίνει πως η αποστολή θα είναι εύκολη. Για όλους αυτούς τους λόγους ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να ρίξει στο χορτάρι όλα του τα «όπλα» για να καθαρίσει όσο πιο εύκολα μπορεί με το ματς και να χορτάσει τους φίλους του με μπάλα.

Ο Επασί, λοιπόν, αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, μετά την απουσία από το ματς κόντρα στη Λαμία, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και ο Μπαλογιάννης στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Μαρινάκη να παίζει στα δεξιά και τους Βούρο-Γιαννούλη να συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Πασαλίδης, αλλά έχει λίγες προπονήσεις μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Στα χαφ ο Νιόπλιας αναμένεται να παρατάξει Μεγιάδο, ντε Γκουζμάν και Νέιρα, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξει ο Τοράλ στον άξονα, να πάει στα αριστερά ο Νέιρα και να μείνει εκτός ο Λάμπρου. Στα δεξιά ο Τσιλιανίδης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει βασικός και φορ θα ξεκινήσει σε ακόμη ένα ματς ο Φελίπε. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπουζούκης είτε ως δεξί εξτρέμ είτε στον άξονα αντί του ντε Γκουζμάν.

Διαβάστε επίσης:

Η επιστροφή του Επασί - Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής

OΦΗ - Απόλλων: Η 9η Απριλίου του 1995



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.