Για το νέο σερί ο ΟΦΗ

08:58 | 10/02/2018

Βίοι αντίθετοι για ΟΦΗ και Βέροια, οι οποίοι στις 5:00 το απόγευμα θα βρεθούν αντιμέτωποι στο «Γεντί Κουλέ» - Live ενημέρωση από το Capitano.gr

Η κρητική ομάδα έπειτα από την ήττα στη Λάρισα και τον τοπικό Απόλλωνα για την 13η αγωνιστική, δείχνει πως έχει σταθεί και πλέον για τα καλά στα πόδια του και με δύο συνεχόμενες… τριάρες, αν υπολογίσει κανείς και τον αγώνα «στα χαρτιά» με τον Αχαρναϊκό, έχει φτάσει και πάλι κοντά στις θέσεις ανόδου. 

Στόχος του ΟΦΗ η νίκη και μόνο, προκειμένου να καταφέρει να κτίσει ένα σερί επιτυχιών, το οποίο θα τον βοηθήσει να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας και να μπορέσει στο εγγύς μέλλον να ανέβει και υψηλότερα. Ο Όμιλος προέρχεται από τις νίκη επί της ΑΕ Καραϊσκάκης με 3-0 και με τη βοήθεια του κόσμου του θέλει να συνδυάσει το τερπνό με το ωφέλιμο. Μια ακόμα νίκη με καλό ποδόσφαιρο και θέαμα. 

Ο Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πέραν των γνωστών τραυματιών Δερμιτζάκη, Παπατόλιου, Κοιλιάρα, Λεάλ, Οικονόμου και Περογαμβράκη, τις απουσίες των οποίων γνώριζε εξ’ αρχής. Στην αποστολή για την αναμέτρηση έχει συμπεριλάβει τους: Στρέζο, Παναγιώτου, Φαζό, Κομεσίδη, Μπολάκη, Μονιάκη, Ποτουρίδη, Βαφέα, Αργυρόπουλο, Νάστο, Παπαστεριανό, Πουρτουλίδη, Μαχαίρα, Κοέλιο, Μάνο, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Τοπούζη και Βουό.

Εντελώς διαφορετικά είναι τα πράματα για τη Βέροια η οποία μετρά τέσσερις ήττες στα ισάριθμα τελευταία ματς που έχει δώσει, ενώ έχει να γευθεί τη χαρά της νίκης από την 8η αγωνιστική, όταν είχε επικρατήσει 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα έχουν φέρει την ομάδα της Ημαθίας κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 11 βαθμούς.

Στον αγώνα με τον ΟΦΗ η Βέροια θα παραταχθεί με αποστολή ανάγκης, καθώς μετέχουν σε αυτήν μόλις δεκαπέντε ποδοσφαιριστές, καθώς εκτός λόγο τραυματισμών έχουν μείνει οι Σουλιώτης, Λάσκαρης, Ουνγιαλίδης και Σοιλεμέζογλου. Οι παίκτες που ήρθαν στο Ηράκλειο είναι οι: Τριαντάφυλλος, Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Μπλέτσας, Οφέι, Τριαντάφυλλος, Λαζόπουλος, Καψάλης, Δόρης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Άλεξ, Μέξης, Ρούνει και Ζυγκερίδης.

Σαν να μην έφταναν τα αγωνιστικά προβλήματα, στη Βέροια υπάρχουν και τα οικονομικά. Προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, η αποστολή ήρθε στο Ηράκλειο ακτοπλοϊκός από τον Πειραιά, στον οποίο κατευθύνθηκε οδικός (!) από τη Βέροια. Όλα αυτά καταδεικνύουν την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, όπου πλέον μοναδικός στόχος είναι να συνεχίσει να υπάρχει…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.