Για το restart με αλλαγές ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ

08:30 | 11/11/2023

Απόψε στις 17:30 ο αγώνας στο «Γεντί Κουλέ». Ποιους δεν υπολογίζει ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται απόψε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ», στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ισοπαλία με Κηφισιά, ήττες από Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό, ο Όμιλος θέλει να κάνει επανεκκίνηση και να επιστρέψει στις νίκες που θα τον ανεβάσουν ψυχολογικά, θα φρενάρουν τη γκρίνια και την απογοήτευση και θα τον διατηρήσουν σε τροχιά πλέι οφ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα με σημαντικότερα αυτά των Μπάκιτς και Τοράλ που έχουν μείνει εκτός λόγω θλάσης. Εκτός από το αποψινό εντός έδρας ματς είναι επίσης ο Γκλάζερ και οι τιμωρημένοι Καρώ και Αμπάντα.

Δεδομένα θα δούμε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, με τον Λαμπρόπουλο να παίρνει τη θέση του Καρώ και τον Ριέρα να ξεκινάει βασικός, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια έκπληξη όπως η χρησιμοποίηση από την αρχή του Μοσκέρα.

Στην αποστολή βρίσκεται μετά από καιρό και συγκεκριμένα για πρώτη φορά μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Χριστογεώργος, αλλά δύσκολα θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια με τον Μπάουμαν να ξεκινάει βασικός.

Ο αγώνας του «Γεντί Κουλέ» θα αρχίσει στις 17:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Στιγμιότυπο-οθόνης-2023-11-10-230719.png#asset:475090


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.