Μπροστά σε ένα «βουνό» ο Ολυμπιακός

09:38 | 06/11/2019

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φιλοξενείται από την Μπάγερν Μονάχου (19:55, Cosmote).

Μακράν την πιο δύσκολη αποστολή στη φάση των ομίλων έχει απόψε ο Ολυμπιακός που παίζει στο Μόναχο, στο επιβλητικό Alianz Arena, κόντρα στην Μπάγερν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Οι «ερυθρόλευκοι», με 1 βαθμό σε 3 ματς, θα κυνηγήσουν την υπέρβαση, ή αλλιώς το θαύμα, απέναντι στο «βουνό» της Μπάγερν, θέλοντας να διατηρήσουν τις ελπίδες για τον ρεαλιστικό στόχο της 3ης θέσης, την ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας που έχει 3 βαθμούς, παίζει με την Τότεναμ.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ισοπαλία με την Ξάνθη, ενώ οι Βαυαροί από τη βαριά ήττα με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που έφερε την απόλυση του Κόβατς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρτίνς θα ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Ο Τσιμίκας θα παίξει αριστερά και ο Σεμέδο θα καλύψει τη μία θέση στα στόπερ. Φαβορί ο Μεριά για παρτενέρ του, αλλά ο Αβραάμ έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί από την αρχή. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να είναι ο Ομάρ.

Όσον αφορά στα χαφ αν παίξει ο Βαλμπουενά τότε ο Καμαρά είναι το φαβορί να μείνει εκτός ενδεκάδας με τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη να παίρνουν φανέλα βασικού. Στην επίθεση τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για τον Μαρτίνς με τους Μασούρα, Ποντέσε και Γκερέρο να έχουν σχεδόν σίγουρες τις θέσεις τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.