Για το τώρα, το πριν, το μετά και το πάντα

Απόψεις

Για κάθε Νέιρα του ποδοσφαίρου υπάρχει η αγάπη κι αυτή πολλές φορές έχει μεγαλύτερη αξία από κάθε τι αγωνιστικό.

Για ακόμη ένα χρόνο ο Χουάν Νέιρα στον ΟΦΗ, η πρώτη από τις ανανεώσεις και σίγουρα αυτή με το μεγαλύτερο συναίσθημα, ίσως και η πιο εύκολη.

Ξεχωριστή περίπτωση ο Αργεντινός, μία κατηγορία μόνος του. Ο ΟΦΗ έκανε το επιβεβλημένο, να κλείσει την καριέρα του με τα ασπρόμαυρα, όπως του αρμόζει, να αποτελέσει ο καλύτερος επίλογος μίας σπουδαίας καριέρας στην Κρητική ομάδα.

Συν τα ποιοτικά του λεπτά. Ξέρει ο Αργεντινός τον ρόλο του, ξέρει τι θα κάνει του χρόνου, ολάκερος ο οργανισμός ξέρει την αξία του και τα συναισθήματα που γεννά η παρουσία του.

Δεν κρίνει ο Νέιρα τον μεταγραφικό σχεδιασμό ούτε παίζει τον τεράστιο ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι μία κατηγορία μόνος του, είναι ιδιάζουσα περίπτωση και ίσως η μόνη τέτοια στα θέματα των ανανεώσεων που «καίνε» αυτή τη στιγμή τον ΟΦΗ.

Ο Χουάν Νέιρα είναι μία τεράστια προσωπικότητα που λατρεύεται από τον κόσμο του ΟΦΗ και ένας επίλογος φέτος θα ήταν η αμήχανη στιγμή και η λανθασμένη διαχείριση. Δεν θα του άξιζε. Μένει γιατί το αξίζει και γιατί, πρωτίστως, του αξίζει να γραφτεί ο σωστός και συγκινητικός επίλογος που του αρμόζει.

Ο Νέιρα μένει για τα αποδυτήρια, για την ψυχολογία, για τον κόσμο, αλλά και για τις ποιοτικές συμμετοχές προσφέροντας την απαιτούμενη βοήθεια τη νέα σεζόν στον Τραϊανό Δέλλα.

Για κάθε Νέιρα υπάρχουν πίσω οι φίλαθλοι που έχουν τη φανέλα του, το wallpaper, τις αναμνήσεις και ό,τι γέννησε η παρουσία του στον Όμιλο. Για κάθε Νέιρα υπάρχει ο ρομαντισμός του ποδοσφαίρου που κι αυτός έχει τη σημασία του.

Για κάθε Νέιρα του ποδοσφαίρου υπάρχει η αγάπη κι αυτή πολλές φορές έχει μεγαλύτερη αξία από κάθε τι αγωνιστικό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.