Η έκπληξη «Made in Crete» της Ατλάντα στον Γιακουμάκη

SMS

Δύο πολύ στενοί φίλοι του Γιώργου Γιακουμάκη έκαναν έκπληξη στον κρητικό φορ μετά από παιχνίδι της Ατλάντα - το βίντεο και η συγκίνηση του

Μια πολύ καλή σεζόν πραγματοποιεί στην Αμερική και το MLS ο Γιώργος Γιακουμάκης. Σε 17 αγώνες έχει σκοράρει 10 γκολ, ο ίδιος νιώθει καλά με την κόκκινη φανέλα αλλά και την πόλη της Ατλάντα, όπου ζει με την οικογένεια του. Φυσικά, ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι και οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι βλέπουν να αποδίδει άμεσα η επένδυση τους με τον κρητικό φορ.

Στο πλαίσιο αυτό και η έκπληξη που του ετοίμασαν και τον έκαναν να βουρκώσει. Με την... βοήθεια μιας γνωστής αεροπορικής εταιρείας που είναι και χορηγός της ομάδας, ''έστειλαν'' στην Ατλάντα δύο από τους καλύτερους φίλους του Γιώργου, τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καργιωτάκη και τον Στέλιο Σκουραδάκη.


Στιγμιότυπο-οθόνης-2023-07-30-111132.png#asset:461539

Γιώργο Καργιωτάκης και Στέλιος Σκουραδάκης

Οι δυο τους παρακολούθησαν από κοντά αγώνα της ομάδας, έκαναν έκπληξη στο φινάλε του ματς στον κολλητό τους, ο οποίος βούρκωσε, όλα αυτά με την βοήθεια της συζύγου του, Σόνιας.

Μάλιστα, η Atlanta United ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο με όλα τα παραπάνω καθώς και πλάνα από το Ηράκλειο, με τους Στέλιο και Γιώργο να μιλούν για τον Γιακουμάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.