Γιακουμάκης: Ο αθλητικός διευθυντής της Φένλο επιβεβαιώνει το Capitano

SMS

Για το ποσό που θέλει η ομάδα του, προκειμένου να παραχωρήσει το «τανκ» της Κρήτης.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι ασταμάτητος και με τα… καμώματα του με τη φανέλα της Φένλο είναι ο πρώτος σκόρερ σε όλα τα πρωταθλήματα στον κόσμο για το 2021.

Ο 27χρονος επιθετικός αναμένεται να γίνει περιζήτητος στο καλοκαιρινό «παζάρι» και ο Σταν Βαλξ με δηλώσεις του έρχεται να επιβεβαιώσει το Capitano.gr, που από τον περασμένο Ιανουάριο είχε αποκαλύψει τις απαιτήσεις του ολλανδικού συλλόγου για να τον παραχωρήσει.

Ο αθλητικός διευθυντής μίλησε στην ιστοσελίδα «voetbalprimeur» και τόνισε πως μια τιμή στα 5 εκ. ευρώ είναι πολύ καλή για να κάνει το παραπάνω «βήμα» στην καριέρα του.

Αναλυτικά ο Βαλξ είπε: «Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Γιακουμάκης μας είπε πως ήθελε να μείνει στη Φένλο γιατί περιμένει πως θα έχει περισσότερες επιλογές το καλοκαίρι.

Προτιμά τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικά χώρες, αλλά την ίδια στιγμή απολαμβάνει την παρουσία του στην Eredivisie. Μπορεί να αγωνιστεί σε τοπ ομάδα εδώ. Αν εργαζόμουν στην PSV, θα τολμούσα να τον πάρω.

Νομίζω πως τα πέντε εκατομμύρια ευρώ είναι μία καλή τιμή. Αν ολοκληρώσει τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ της Eredivisie, σίγουρα θα "πιάσουμε" αυτή την τιμή».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.