Γιακουμάκης: «Οι συμπαίκτες μου, μου ζήτησαν να μείνω στην Φένλο»

10:50 | 14/01/2021

Τι δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης μετά το καρέ τερμάτων που σημείωσε την Τετάρτη απέναντι στην Ντε Χάαγκ

Σαν Έλληνας ''Θεός'' παρουσιάζεται από τα περισσότερα Ολλανδικά μέσα ο Γιώργος Γιακουμάκης, από χθες το βράδυ. Ο κρητικός φορ ήταν εντυπωσιακός στη νίκη με 1-4 της Φένλο επί της Ντε Χάαγκ, σκοράροντας και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Μάλιστα, βρίσκεται πλέον στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ στην Ευρώπη, προσπερνώντας και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ποτέ στο παρελθόν ένας παίκτης της Φένλο δεν ήταν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ μετά από 16 αγωνιστικές.

Ο ίδιος μίλησε στο ESPN μετά τα τέσσερα γκολ που σημείωσε: «Μετά το παιχνίδι μίλησα με τους συμπαίκτες μου και μου ζήτησαν να μείνω. Αυτό με έκανε να νιώσω πολύ καλά, να αισθανθώ ξεχωριστά. Είμαστε μια οικογένεια και γι’ αυτό θέλω να μείνω τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε ο Έλληνας κορυφαίος σκόρερ της Eredivisie στην κάμερα του ESPN, για να προσθέσει: «Αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ. Κάτι πολύ μεγάλο μπορεί να συμβεί.»

Και συνέχισε: «Δεν έχω σκοράρει ποτέ τέσσερις φορές. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω με κεφαλιά για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.