Γιακουμάκης: «Πέρασα δύσκολα, ήθελα ΟΦΗ για να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο»

14:53 | 17/05/2022

Ο διεθνής Κρητικός επιθετικός μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στην Ελλάδα.

Συνέντευξη στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη παραχώρησε ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος έκανε απολογισμό καριέρας. Ο Κρητικός φορ αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το νούμερο "7" που φοράει στη Σέλτικ, ενώ αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ, αλλά και στη δύσκολη τετραετία που πέρασε στην Ελλάδα.

«Στην Ελλάδα είχα φτάσει στο σημείο να αμφισβητώ τον εαυτό μου μέχρι και την τελευταία σεζόν που έπαιξα στην ΑΕΚ. Σκεφτόμουν πως ίσως να μην είμαι εγώ καλός. Ηταν μία δύσκολη τετραετία, πέρασα δύσκολες καταστάσεις», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είχα πει στον ατζέντη μου και φίλο μου, Γιάννη Εμμανουηλίδη, να με πάει στον ΟΦΗ, την ομάδα που αγαπάω, στην πατρίδα μου την Κρήτη, τουλάχιστον να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Δεν με ένοιαζε πλέον να κάνω καριέρα. Μόνο αυτός μου έλεγε να ηρεμήσω και ότι πιστεύει σε μένα και ότι μπορώ να πάω στο εξωτερικό. Επαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία μου. Στην Ελλάδα χρειάζεται να έχεις μεγάλη υπομονή».

Ολοκληρώνοντας είπε: «Εχω βελτιωθεί πάρα πολύ από τότε που ήμουν στην ΑΕΚ. Αυτό που μου κόστισε στην ΑΕΚ είναι ότι πήγα εκεί από ένα μικρό κλαμπ. Δεν τους κόστισα τίποτα και να μην έβγαινα θα ήμουν τρίτος σέντερ φορ. Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε πλάνο με εμένα. Ολα πήγαν στον αυτόματο. Εγώ προσπαθούσα να είμαι ο εαυτός μου, δεν έπαιρνα τις ευκαιρίες που έπρεπε να πάρω. Αν δεν είσαι έτοιμος οφείλει η ομάδα να σε ετοιμάσει».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιακουμάκη:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.