Γιαννακόπουλος: «Αν δίναμε βάση σε ό,τι λεγόταν κάθε καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είναι νταμπλούχος κάθε χρόνο»

19:18 | 22/09/2022

O «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πήρε θέση στο πάνελ των ομιλητών στη συνέντευξη Τύπου του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24/9 στο ΟΑΚΑ και όπως τόνισε έχει εξελιχθεί σε θεσμό.

Παράλληλα, στάθηκε στις αλλαγές στη Euroleague με την αλλαγή στη θέση του προέδρου και την έλευση του Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ενώ εστίασε και στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, το οποίο ελπίζει να περάσει άμεσα στα χέρια του «τριφυλλιού».

Αναφερόμενος στο ρόστερ της ομάδας, o ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είπε: «Το καλοκαίρι δεν είναι σωστό να κρίνει κανείς τη σεζόν. Αν δίναμε βάση σε ό,τι λεγόταν το καλοκαίρι την τελευταία 15ετία, θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να είναι νταμπλούχος στο μπάσκετ κάθε χρόνο και ο Παναθηναϊκός να 'ναι η ομάδα που θ' αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο σωστός χρόνος για ασφαλή συμπεράσματα είναι όταν οι ομάδες έχουν περάσει χρόνο μαζί, έχουν κάνει προπονήσεις και όταν έχουν παίξει αγώνες και κατά τη διάρκεια της χρονιάς να κρίνεις. Ό,τι και να πω τώρα θα είναι μια άποψη ενός ανθρώπου που παρακολουθεί μεταγραφές να γίνονται. Τα υλικά μπορεί να 'ναι καλά ή να μην είναι. Από τον μάγειρα περνάνε και όλα θα φανούν στο παρκέ».

Σχετικά με τις καθυστερήσεις της μετατροπής του ΟΑΚΑ στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού, απάντησε: «αν θυμάμαι καλά ο νόμος πέρασε στις 19 Μαΐου. Κάναμε κάποιους προγραμματισμούς ότι το γήπεδο θα γίνει πράσινο και θα υπάρξουν σουίτες, αλλά έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις και αστοχίες. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, μέχρι ο Παναθηναϊκός να έχει το γήπεδο που του αξίζει».

Αναφερόμενος στην αλλαγή της προεδρίας στη EuroLeague, σχολίασε: «συνήθως οι αλλαγές γίνονται με σκοπό το καλύτερο. Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, τόσο ως αθλητής όσο και για το ήθος του, έχει μείνει στην ιστορία. Ελπίζω ότι θα το κάνει και ως παράγοντας. Στην πράξη όμως θ' αποδειχθεί αν θα μείνει στην ιστορία. Ο πήχης δεν ήταν ψηλά απ' αυτούς που τον άφησαν, άρα δεν θα είναι δύσκολο να τον ξεπεράσει. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους και μας στηρίξουν για να έχουμε ένα καλύτερο προϊόν απ' αυτό που είχαμε τα τελευταία 20 χρόνια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.