Γιάννης Αντετοκούνμπο: Mοίρασε κούτες με τρόφιμα σε εκκλησία στα Σεπόλια!

08:23 | 24/11/2020

Σε μια ακόμα κίνηση ανθρωπιάς, ο Έλληνας σταρ του NBA βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/11) στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια όπου μοίρασε κούτες με τρόφιμα.

Τι κι αν είναι ο MVP του NBA, όλοι να μιλούν γι αυτόν και το νέο του συμβόλαιο αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του πρωταθλήματος; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεχνάει ποτέ το μέρος που γεννήθηκε, τις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε, αποδεικνύοντας τα παραπάνω ανά τακτά διαστήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/11) στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια όπου μοίρασε κούτες με τρόφιμα. Όπως συνέβη και σε προηγούμενες περιπτώσεις, ο ίδιος και η οικογένειά του δεν ενημέρωσαν κανέναν για τη συγκεκριμένη δράση, η οποία μαθεύτηκε αργά το βράδυ, από ανθρώπους που ήταν εκεί, μέσω των social media.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο κύμα πανδημίας, η οικογένεια είχε δωρίσει 20.000 μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου δίχως καν να το ανακοινώσει, ενώ το 2019 χρηματοδότησε την κατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ στην πυρόπληκτη Ραφήνα.

Ο 26χρονος άσος βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα, προπονείται τις στο ΣΕΦ, ενόψει της νέας χρονιάς που ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα στο NBA.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.