Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Ο Μπέβερλι είναι μαλ***, αλλά είναι ο δικός μου μαλ***"

12:00 | 11/03/2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Λος Άντζελες Κλίπερς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στον Πατ Μπέβερλι, χαρίζοντας μία εκπληκτική ατάκα για τον συμπαίτκη του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν νικηφόρα από το Λος Άντζελες επικρατώντας των Κλίπερς με 124-117. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε για ακόμα ένα παιχνίδι τη διαφορά με 34 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ και μίλησε για το παιχνίδι μετά την ολοκλήρωσή του.

Ο Έλληνας αστέρας έκανε ειδική μνεία στον Πατ Μπέβερλι (5 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), χαρίζοντας μία εκπληκτική ατάκα για τον συμπαίκτη του, για τον οποίο κατέληξε πως αγαπά να παίζει μαζί του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Είναι ένας από τους τύπους, συγγνώμη για το λεξιλόγιο, που λες, 'είναι μαλ****', αλλά όταν παίζει στην ομάδα σου λες 'αυτός είναι ο δικός μου μαλ****. Και τον αγαπώ. Συγγνώμη για το λεξιλόγιο, αλλά αγαπάμε να παίζουμε μαζί του. Είναι ηγέτης, ξέρει πώς να παίξει το παιχνίδι, είναι νικητής. Έχω παίξει εναντίον του για πολλά χρόνια. Δε νομίζω ότι μου άρεσε ποτέ να παίζω εναντίον του. Πάντα έρχεται και κυριαρχεί στο παιχνίδι. Πατάει τα κουμπιά σου, αλλά να τον έχεις στην ομάδα σου κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο για εμάς". Αγαπώ να παίζω μαζί του".

Για τους στόχους της ομάδας: "Αυτό που ξέρω είναι ότι θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, θα δώσουμε τα πάντα για το παιχνίδι. Γινόμαστε καλύτεροι. Η άμυνά μας γίνεται καλύτερη, η επίθεσή μας γίνεται καλύτερη, η χημεία μας γίνεται καλύτερη. Το παιχνίδι ανάμεσα σε εμένα και τον Ντέιμ (σ.σ. Λίλαρντ) γίνεται καλύτερο. Νομίζω πως πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Νομίζω ότι έχουμε 16-17 παιχνίδια ακόμα. Έχουμε ένα ματς απέναντι στο Σακραμέντο, που θα είναι ένα πολύ δύσκολο. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Ελπίζω πως όταν θα μετράει περισσότερο θα παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ για το πρωτάθλημα, είναι πολύ μακριά. Είμαι πεινασμένος; Ναι είμαι. Πρέπει να ζεις τη στιγμή. Πρέπει να πάω πίσω στο ξενοδοχείο, να φάω καλό φαγητό, να μιλήσω στα παιδιά μου, να ηρεμήσω λίγο και μετά να σκεφτώ το Σακραμέντο. Και μετά το επόμενο και μετά το επόμενο.

Είμαι πεινασμένος; Σίγουρα είμαι, αλλά δεν μπορώ να αφήσω την πείνα να με κυριεύσει. Είναι πολύ μακριά. Απέχουμε 35 παιχνίδια από το πρωτάθλημα οπότε παιχνίδι με παιχνίδι. Αλλά ξέρω ότι πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση".

Για το αν έχουν αρκετό χρόνο να αναπτύξουν τη χημεία και για την απουσία του Μίντλετον: "Αν έχουμε χρόνο; Ναι. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε χρόνο, επειδή αν δεν πίστευα ότι έχουμε χρόνο δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε. Προφανώς μας λείπει ο Κρις Μίντλετον. Ξέρει πώς να κερδίζει παιχνίδια, είναι σπουδαίος ηγέτης, τους τοποθετεί όλους στις σωστές θέσεις.

Τον θέλουμε, τον χρειαζόμαστε να επιστρέψει υγιής, αλλά είμαι χαρούμενος για τα παιδιά που είναι στο παρκέ αυτή τη στιγμή. Τους τελευταίους 6-9 αγώνες που παίξαμε μετά το All-Star Game έχουμε χάσει δύο. Παίζουμε καλό μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Ελπίζω πως όταν ο Κρις επιστρέψει θα μας συμπληρώσει ακόμα περισσότερο.

Κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο για εμάς. Αυτό δε σημαίνει ότι θα κερδίζουμε και θα είμαστε καλύτεροι. Προφανώς όταν έχεις έναν παίκτη σαν τον Κρις θα κάνει φάσεις για μας, θα βάλει δύσκολα σουτ, ξέρει πώς να αμύνεται, ξέρει πώς να παίζει το παιχνίδι, πώς να μας βάζει σε σωστές θέσεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γυρίσει πίσω σε λίγα παιχνίδια.

Νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι έχουμε μία ευκαιρία να γίνουμε σπουδαίοι, έχουμε την ευκαιρία να είμαστε ανταγωνιστικοί. Νομίζω ότι όταν επιστρέψει θα συμπληρώσει την ομάδα".

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.