Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Τώρα ξεκινά η πραγματική δοκιμασία»

10:46 | 08/09/2021

​Με αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο κυκλοφορεί σήμερα το All Star Basket. Ο σούπερ σταρ των Μπακς δεν επαναπαύεται στις δάφνες του τίτλου που κατέκτησε.

Συγκεκριμένα μιλά:

-την υπόσχεση που τήρησε απέναντι στους Μπακς: «Είχα πει ότι θα κάνω τα πάντα για να φέρω το πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι, γιατί αυτός είμαι. Δεν έχει να κάνει με μαγκιά αλλά με το ποιος είσαι. Το δαχτυλίδι είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που θα σου θυμίζει πάντα, κοιτάζοντάς το, πως όλα μπορούν να συμβούν και ότι μπορούν να γίνουν πάλι».

-τον επόμενο στόχο του: «Όταν φτάσεις στην κορυφή ξεκινά η πραγματική δοκιμασία. Πρέπει να ετοιμάζεσαι αδιάλειπτα με ταπεινότητα, γιατί από την επόμενη κιόλας μέρα έχεις τους ίδιους εκατοντάδες, ίσως και άλλους τόσους, να κυνηγάνε εσένα και τη θέση σου στην κορυφή. Οπότε ο στόχος μου δεν μπορεί να είναι άλλος από το να εμφανιστώ καλύτερος από την προηγούμενη χρονιά βάζοντας το κεφάλι κάτω».

Αυτά και άλλα πολλά στο All Star Basket που κυκλοφορεί σήμερα (8/9) και είναι αφιερωμένο στον Greek Freak, ενώ περιλαμβάνει και δώρο διπλή αφίσα του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.