Γιάννου ή Καστάνιος;

ΟΦΗ

Και οι δύο έχουν συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, όμως ποιος θα ήταν η καλύτερη επιλογή, αν έπρεπε να μείνει μόνο ένας;

Είναι πλέον γνωστό πως στον Όμιλο καλούνται να πάρουν «γενναίες» αποφάσεις, όσον αφορά στη διαμόρφωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Μοιάζει λιγάκι περίεργο, ωστόσο δεν είναι εντελώς υπερβολικό το γεγονός πως περισσότερο «καίνε» οι αποχωρήσεις και όχι οι μεταγραφές.

Οι εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό θα είναι σημαντικές και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν αίσθηση. Σε περίπτωση, βέβαια, που βρεθεί φόρμουλα για το κομμάτι των αποδεσμεύσεων.

Σε μια θέση που την περασμένη περίοδο το σύνολο του Νίκου Νιόπλια δεν πήρε σχεδόν τίποτα, ήταν αυτή του φορ.

Με τον Φιγκεϊρέντο να κάνει «όργια», οι απαιτήσεις ήταν υψηλές και ο Γιάννου με τον Καστάνιος δεν κατάφεραν για πολλούς και διάφορους λόγους ν’ ανταποκριθούν.

Θεωρητικά οι «ασπρόμαυροι» για την κορυφή της επίθεσης πήγαν σε δύο καλές επιλογές, αλλά φάνηκε στο γήπεδο ότι η αποχή τους από τη δράση δεν τους επέτρεψε να βοηθήσουν όσο θα ήθελαν και οι ίδιοι.

Ο ΟΦΗ αναμένεται να κινηθεί ξανά για παίκτη που θ’ αποτελέσει την αιχμή του δόρατος, οπότε δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν κάποιος απ’ τους δύο δε συνεχίσει.

Τις περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνει έχει φυσικά ο Ολλανδός, αν αναλογιστεί κάποιος το ότι και τον Ιανουάριο ο Γιάννου βρέθηκε κοντά στην έξοδο. Εξάλλου ο Καστάνιος δεν αποκτήθηκε μόνο για το μισό της περσινής χρονιάς, αλλά για το αύριο και αυτό είχε ξεκαθαριστεί από την πρώτη στιγμή.

Το ερώτημα, φυσικά, είναι αν έπρεπε ο Όμιλος να κρατήσει έναν, τότε ποιος θα έμοιαζε η ευστοχότερη επιλογή;

Ο Καστάνιος έχει πλούσιο βιογραφικό, υψηλότερες «παραστάσεις» και είναι μεγαλύτερο όνομα.

Ο διεθνής με την Αυστραλία, πάντως, έχει άλλα θετικά. Είχε δυνατό φινάλε στη χρονιά και έστω και αν δεν του βγήκαν τα παιχνίδια και δε σκόραρε, τα έδωσε όλα και έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια.

Ακόμη και ο ρόλος του στα αποδυτήρια ήταν σημαντικός και αυτό είναι άλλο ένα σπουδαίο στοιχείο, αφού γνωρίζει σίγουρα καλύτερα την ελληνική πραγματικότητα από τον Καστάνιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oι δύσκολες περιπτώσεις του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.