Γιαννούλης-Στάικος: Τα πειράγματα σε Κουτρουμπή, το «κλουβί» και ο ήρεμος Σίμος

13:30 | 02/04/2020

Πασχάλης Στάικος και Κώστας Γιαννούλης μίλησαν live με τον κόσμο μέσω instagram.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές απάντησαν σε πολλά ερωτήματα του κόσμου, το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ ξεχώρισε η... παρέμβαση του Γιώργου Κουτρουμπή, τον οποίο οι συμπαίκτες του τρόλαραν.

Στην αρχή, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Στάικος: Εχω κάτι προβλήματα και δεν ακούω καλά

Γιαννούλης: Εσύ έχεις γενικά προβλήματα, χαχαχαχαχα.

Στάικος: Που είσαι;

Γιαννούλης: Κατερίνη, εσύ Ηράκλειο;

Στάικος: Ναι

Γιαννούλης: Καλημέρα Κουτρουμπή! Ξύπνησες για να μας δεις;

Στάικος: Πήγαινε ξανακοιμήσου!

Στη συνέχεια, τόσο ο Στάικος όσο και ο Γιαννούλης αναφέρθηκε στον κόσμο που τους στήριξε και ήταν φανταστικός, ενώ ο Γιαννούλης έδειξε την προτίμησή του ιδιαίτερα στο «Γεντί Κουλέ»: «Μου αρέσουν τα γήπεδα-κλουβιά. Το «Γεντί Κουλέ» με μία ανακαίνιση θα είναι τρομερό γήπεδο».

Επίσης, ο Γιαννούλης αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Όμιλο: «Φυσικά και θέλω να μείνω στον ΟΦΗ, έχω συμβόλαιο και εννοείται θέλω να μείνω», ενώ ρωτήθηκε πώς πανηγυρίζει όταν σκοράρει: «Επειδή δεν βάζω γκολ, πανηγυρίζω στα τάκλιν που κάνω (γέλια)».

Σε ερωτήσεις για τους παίκτες-πρότυπα, απάντησαν:

Γιαννούλης: Ο Ζιντάν και ο Μαρσέλο

Στάικος: Ο Τζέραρντ

Επίσης, ο Κώστας Γιαννούλης αναφέρθηκε στον αδερφό του και ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Όταν πήγε στον Ατρόμητο, εγώ ήμουν στον Αστέρα Τρίπολης. Μακάρι να παίξω κάποια στιγμή με τον αδερφό μου στην ίδια ομάδα, αλλά δεν το βλέπω. Θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε τώρα που άλλαξα θέση και παίζω κεντρικός αμυντικός».

Επίσης, ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για τη ζωή του στο Ηράκλειο: «Είχα έρθει μία φορά Ηράκλειο για ένα γάμο και μου άρεσε. Είχα πει ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να ζήσω εδώ. Και να που έγινε δύο χρόνια μετά!», ενώ ο Στάικος απάντησε: «Στην αρχή δεν τρελάθηκα με την πόλη, αλλά τώρα μου αρέσει πάρα πολύ».

Ο Στάικος αναφέρθηκε και στην προτίμησή του για το PRO: «Πάντα PRO έπαιζα, ποτέ FIFA», ενώ ο Γιαννούλης, για να πειράξει τον Στάικο, τον χαρακτήρισε ως τον πιο αντικοινωνικό παίκτη της ομάδας.

Τέλος, ο Γιαννούλης ρωτήθηκε για τον Γιώργο Σίμο και αν φωνάζει στις προπονήσεις: «Ο κόουτς δεν φωνάζει, είναι πολύ ήρεμος. Δεν πρέπει να φωνάζει ένας προπονητής αν θες να τον καταλαβαίνεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το τρολάρισμα του Γιαννούλη στον Στάικο για τη Λίβερπουλ

Ποιοι είναι οι «αργοπορημένοι» στον ΟΦΗ και ποιο είναι το πρόστιμο

Η στιγμή που «τρελάθηκε» ο Γιαννούλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.