Γιαννούλης στο Capitano.gr: «Ο ΟΦΗ ξαναγύρισε!»

ΟΦΗ

Ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε στο Capitano.gr για τον εφετινό ΟΦΗ και την πορεία του έως τα πλέι οφ.

Είναι από τους βασικούς παίκτες του ΟΦΗ και από τους πρωταγωνιστές της εφετινής χρονιάς. Ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε στο Capitano.gr μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία, στη μεικτή ζώνη το βράδυ της Κυριακής και αναφέρθηκε στην επίτευξη του στόχου και την είσοδο στα πλέι οφ.

«Μας έδωσε ώθηση ο κόσμος»

«Από την αρχή ξέραμε ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Πέρυσι σωθήκαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, εφέτος θέλαμε να κάνουμε μία καλή χρονιά. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας, είχαμε καλή ομάδα και το καταλάβαμε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Αξίζαμε να είμαστε ψηλά. Άρχισε και ο κόσμος να το πιστεύει, μας έδωσε ώθηση και τελικά καταφέραμε να μπούμε στα πλέι οφ. Μας είχαν αουτσάιντερ, αλλά εμείς δείξαμε σε όλους ότι ο ΟΦΗ ξαναγύρισε».

Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ: «Υπάρχει τρομερό κλίμα στην ομάδα. Εχω παίξει σε πολλές ομάδες και είναι από τα καλύτερα αποδυτήρια που έχω συναντήσει. Επίσης, υπάρχει σταθερή διοίκηση και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Αυτά τα δύο στοιχεία βοήθησαν την ομάδα να πάει ψηλά».

«Θα παίξουμε απελευθερωμένα»

Οσον αφορά στην παρουσία του ΟΦΗ στα πλέι οφ, ο Γιαννούλης υπογράμμισε: «Στα πλέι οφ θα παίξουμε πιο άνετα, πιο ελεύθερα. Θα παίξουμε για τον κόσμο, για εμάς, για την φανέλα. Θα παίξουμε πιο απελευθερωμένα, θέλουμε να γιορτάζουμε στο «Γεντί Κουλέ» σε κάθε ματς. Μακάρι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Τέλος, ο αμυντικός της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε στη δική του παρουσία: «Κάνω ό,τι μπορώ. Με εμπιστεύεται η ομάδα. Δεν έχει σημασία η ηλικία, πιέζω τον εαυτό μου για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Δουλεύω σκληρά όπως όλοι οι συμπαίκτες μου. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, κάθε μέρα μαθαίνεις και κάτι. Εγώ θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΟΦΗ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βαθμολογία των πλέι οφ

Πότε αρχίζουν τα πλέι οφ

Σαμπάνιες και μπουγέλο στα αποδυτήρια!

Το έριξαν έξω να γιορτάσουν την επιτυχία

Επιβράβευση, συγκίνηση, περηφάνια: Τα «κλικ» της γιορτής

Ο... πανικός στα αποδυτήρια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.