Γιατί αποχώρησε από το πρωτάθλημα η Τριτωνία

11:54 | 22/12/2021

Η ομάδα της Τριτωνίας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ

Δυστυχώς οι φήμες των τελευταίων ημερών, επιβεβαιώθηκαν. Η ομάδα της Τριτωνίας αποχώρησε από το πρωτάθλημα και μέσα από μια ανακοίνωση εξήγησε τους λόγους όπου ο σύλλογος του Αστριτσίου δεν θα συνεχίσει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση της Τριτωνίας:

«Ενημερώνουμε τους συγχωριανούς μας και τους φίλους της ομάδας μας ότι, μετά τα πολλά σοβαρά και συσσωρευμένα προβλήματα που προέκυψαν στην λειτουργία της ομάδας και σε συνδυασμό με τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε σαν κοινωνία, τα οποία δεν μας επιτρέπουν δυστυχώς, παρά την αντίθετη θέλησή μας, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Δυστυχώς τα προβλήματα ήταν ανυπέρβλητα και οι επιλογές μηδαμινές.

Πολλή δύσκολη απόφαση αλλά πάρθηκε με μόνο γνώμονα την διαφύλαξη της ιστορίας μας αλλά και το καλό της ομάδας μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που έμειναν και αγωνίστηκαν παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Δηλώνουμε προς όλους ότι η ομάδα μας σταμάτησε προσωρινά και μόνο στον αγωνιστικό τομέα, όλες οι άλλες δραστηριότητες συνεχίζονται κανονικά και επίσης δηλώνουμε από τώρα σε όλους τους τόνους ότι η ΤΡΙΤΩΝΙΑ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ θα είναι παρούσα στην νέα αγωνιστική περίοδο με νέο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ευχόμαστε σε όλους Χαρούμενα Χριστούγεννα και η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά αισιοδοξίας και ελπίδας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.