Γιατί αποχώρησε ο Μαθιουλάκης

10:05 | 05/06/2020

Ανάμεσα στις ομάδες που εξέφρασαν την άποψη το πρωτάθλημα να διακοπεί οριστικά ήταν ο Πλατανιάς. Ο λόγος που ο κ. Μαθιουλάκης αποχώρησε νωρίτερα από τη συνεδρίαση…

Ο Πλατανιάς εξέφρασε ουσιαστικά την άποψη η οποία ήταν γνωστή εδώ και καιρό, καθώς η πρόθεση του είναι να μη συνεχίσει ν’ αγωνίζεται άλλο αυτή τη χρονιά, όχι γιατί θέλει να “μπλοκάρει” την όποια δράση στο πρωτάθλημα, αλλά γιατί δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, αγωνιστικό ή βαθμολογικό. Επιφυλακτικός επίσης είναι και για το τι θα γίνει σχετικά με τα χρήματα της ΕΡΤ…

Ως εκ τούτου, η απόφαση του Πλατανιά να ταχθεί αρνητικά, προκρίνοντας τη λύση της οριστικής διακοπής κρίνεται ως αναμενόμενη.

Από ‘κει και πέρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μαν. Μαθιουλάκης, αποχώρησε νωρίτερα, δηλαδή πριν τη λήξη της συνεδρίασης, διότι ήταν προγραμματισμένη η αναχώρηση της πτήσης για την επιστροφή στα Χανιά. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός λόγος που ο κ. Μαθιουλάκης έφυγε νωρίτερα και σε κάθε περίπτωση προτού ολοκληρωθεί το Δ.Σ.

Προηγουμένως είχε πάρει θέση για όλα τα ζητήματα και αυτό που ουσιαστικά ήταν ν’ ακολουθήσει, ήταν η οριστικοποίηση των ημερομηνιών για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Πηγή: Athlitiko

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.