Γιατί δεν κατέβηκε να αγωνιστεί η ομάδα νέων γυναικών του ΟΦΗ;

SMS
09:30 | 20/04/2022

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για το β’ γύρο της Α φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο νέων γυναικών - δεν κατέβηκε για διαμαρτυρία η ομάδα νέων γυναικών του ΟΦΗ

H ομάδα νέων γυναικών του ΟΦΗ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στα Χανιά, για τα παιχνίδια απέναντι στην τοπική ομάδα και το Ρέθυμνο, για τον Β΄ γύρο της φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο νέων γυναικών, λόγω των προπηλακισμών και των σοβαρών καταγγελιών που είχαν αναφέρει οι υπεύθυνοι της ομάδας στις αρχές του μήνα, στο ίδιο κολυμβητήριο. Έτσι την 2η θέση πήραν τα κορίτσια του Ρεθύμνου.

Καμία επίσημη αντίδραση από τον Ερασιτέχνη, ανακοίνωση - ενημέρωση εξέδωσε ο ΝΟΧ

H ανακοίνωση του ΝΟΧ

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για το β’ γύρο της Α φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο νέων γυναικών.

Ο ΟΦΗ δεν έδωσε το παρών στα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν τη Μεγάλη Τρίτη και ως εκ τούτου στα τελικά προκρίνονται οι Ναυτικός Ομιλος Χανίων και Ναυτικός Ομιλος Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ δεν προσήλθε ν’ αγωνιστεί στο κολυμβητήριο Χανίων για τα παιχνίδια που επρόκειτο να δώσει απέναντι σε Ρέθυμνο και Χανιά, συνεπώς την 2η θέση εξασφαλίζει η ομάδα του Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται πως τα τελικά θα πραγματοποιηθούν από 29 Απριλίου μέχρι 1 Μαΐου, ο δε ΝΟ Χανίων κατάφερε να επιβληθεί του ΝΟ Ρεθύμνου στο ένα και μοναδικό παιχνίδι, που διεξήχθη τη Μεγάλη Δευτέρα, με σκορ 11-10.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.