Γιατί διάλεξε Εργοτέλη ο Κοιλιάρας

SMS
08:10 | 19/01/2019

Ο ΟΦΗ δεν είχε πρόθεση να αφήσει τον Κοιλιάρα, αλλά ο παίκτης διάλεξε Εργοτέλη. Ολες οι λεπτομέρειες.

Η αποχώρηση του Γιάννη Κοιλιάρα από τον ΟΦΗ και η απόκτησή του από τον Εργοτέλη, που πρώτο αποκάλυψε το Capitano.gr, δεν ήταν τόσο απλή όσο φάνηκε.

Βλέπετε, ο Κοιλιάρας μπορεί να μην ήταν στα βασικά πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου, ωστόσο δεν υπήρχε η πρόθεση από πλευράς ΟΦΗ να τον αφήσει ελεύθερο. Και κάπου εδώ εμφανίζεται ο Εργοτέλης.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν ενίσχυση στη συγκεκριμένη σχέση και από τη στιγμή που ο (πρώην πλέον) παίκτης του ΟΦΗ δεν είχε τον επιθυμητό, για εκείνον, χρόνο συμμετοχής, άρχισαν οι κρούσεις προς την ομάδα του. Ο Κοιλιάρας συζήτησε με τον Παπαδόπουλο και προφανώς αυτά που άκουσε δεν τον ικανοποίησαν.

Στον Εργοτέλη πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε και συζητώντας και με τον Νίκκι Παπαβασιλείου διαπίστωσε ότι θα έχει βασικό ρόλο στην ομάδα. Βάζοντας στη ζυγαριά τις δύο καταστάσεις, ο έμπειρος παίκτης προτίμησε τον «Εργο» και από τη στιγμη που ο ΟΦΗ έδωσε το «οκ», η μεταγραφή του εκεί ολοκληρώθηκε.

Και κάτι για το τέλος. Σε πολλούς έκανε εντύπωση πως ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για την περίπτωση του Γιάννη Κοιλιάρα σε αντίθεση με αυτές των Αραβίδη και Κομεσίδη. Εδώ υπάρχει μία σημαντική διαφορά. Οι δύο τελευταίοι δεν υπολογίζονται από τον Παπαδόπουλο, αλλά δεν έχουν βρει ομάδα για να φύγουν, οπότε λογίζονται ως παίκτες της ομάδας. Σε αντίθεση με τον Κοιλιάρα που το «διαζύγιο» ήταν πιο ξεκάθαρο από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής είχε την πρόταση του Εργοτέλη στα χέρια του.

Διαβάστε ακόμη:

Επιβεβαίωση Capitano.gr: Ανακοινώθηκε ο Κοιλιάρας από τον Εργοτέλη

Το συγκινητικό αντίο του Κοιλιάρα στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.