Γιατί έμεινε εκτός ο Φερέιρα

20:55 | 22/08/2019

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον Άρη και υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε σήμερα επί κρητικού εδάφους την προετοιμασία του για το παιχνίδι της πρεμιέρας και το πρωί της Παρασκευής (23/04) στο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη δε θα μπει ο Φελίπε Φερέιρα.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του Ομίλου δε βρέθηκε ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Γιώργου Σίμου για τη συνάντηση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Το γεγονός πως «κόπηκε» από την 20άδα ενδεχομένως να παραξένεψε κάποιους, καθώς ο ταλαντούχος εξτρέμ του ηρακλειώτικου συλλόγου δεν ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που είχαν μπει στο ιατρικό απουσιολόγιο του 41χρονου τεχνικού.

Τις τελευταίες ημέρες ο Φερέιρα γυμναζόταν σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, αφού είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς.

Ο Σίμος, ωστόσο, τον άφησε «εκτός» για δύο λόγος. Αφενός γιατί είχε χάσει αρκετές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα και κρίθηκε ανέτοιμος κι αφετέρου επειδή ο παίκτης αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο νεαρός προπονητής, έτσι, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ρισκάρει τη συμμετοχή του, μιας και το σημείο είναι ύπουλο και ελλοχεύει κίνδυνος για σοβαρότερο πρόβλημα.

Ο ΟΦΗ, άλλωστε, έχει αρκετές λύσεις μεσοεπιθετικά, οπότε θεωρήθηκε προτιμότερο να μην ακολουθήσει την αποστολή στη συμπρωτεύουσα.

Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική απώλεια, αν και το πιθανότερο είναι πως ακόμη κι αν ο Φερέιρα ήταν απόλυτα υγιής, δε θα έπαιρνε φανέλα βασικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Βραζιλιάνος μοιάζει να έχει μπει λίγο «μουδιασμένα» στη νέα χρονιά και σίγουρα στον Όμιλο περιμένουν στη συνέχεια ν’ ανεβάσει… στροφές, καθώς υπάρχουν υψηλές προσδοκίες.

Και ο ίδιος φυσικά έδειξε την περασμένη περίοδο ότι έχει την ικανότητα με μία του κίνηση ν’ αλλάξει τη ροή ενός αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτη αποστολή με μία έκπληξη

Σωτηρίου: «Για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.