Γιατί ο Ράσταβατς είναι η καλύτερη λύση για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ

11:29 | 11/10/2024

Οι λόγοι που ο ΟΦΗ επέλεξε τον Μίλαν Ράσταβατς για την τεχνική ηγεσία.

Από τη στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας πήρε τη δύσκολη απόφαση να παραιτηθεί από τον ΟΦΗ για προσωπικούς λόγους, στην ΠΑΕ έτρεξαν άμεσα για τον αντικαταστάτη του με δεδομένο ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος από το να γίνει αποδεκτή η παραίτησή του.

Εύλογα στον ΟΦΗ απέφυγαν επιλογές με ρίσκο και προπονητές που θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν. Στην αγορά ο Μίλαν Ράσταβατς ήταν ελεύθερος, μετά το διαζύγιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και ήταν η ενδεδειγμένη λύση για την επόμενη μέρα.

Ο Σέρβος προπονητής ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο έχει θητεύσει επί σειρά ετών με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης. Ξέρει τον ΟΦΗ, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και μπορεί άμεσα να πιάσει δουλειά χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη όπως και το «ναι» του Ράσταβατς δεν ήταν δύσκολο. Πλέον ο Ομιλος οφείλει να κοιτάξει την επόμενη μέρα και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, με πρώτο αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό την επόμενη Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ».

Θυμίζουμε πως ο Μίλαν Ράσταβατς αναμένεται στο Ηράκλειο για τα τυπικά (υπογραφή συμβολαίου, ανακοίνωση) και θα ξεκινήσει άμεσα δουλειά για να το πιάσει από εκεί που το άφησε ο προκάτοχός του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.