Γιουβέντους: Επίσημη πρόταση για τον Κουπμάινερς

15:00 | 12/03/2024

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε νικήσει στο Τορίνο την Αταλάντα (2-2), για την 28η αγωνιστική της Serie A, και έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τη Μίλαν. Η ομάδα του Μπέργκαμο πήρε το βαθμό χάρη στην εξαιρετική απόδοση και τα δύο γκολ του Τέουν Κουπμάινερς.

Ο 26χρονος Ολλανδός διεθνής χαφ εντυπωσίασε με την εμφάνιση του και σύμφωνα με την εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Τορίνο, Κριστιάνο Τζιουντόλι, πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση για πάρει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του από την Αταλάντα, ώστε να καλύψει το κενό του Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και τιμωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό από τα γήπεδα. Ο Κουπμάινερς έχει δεχτεί πρόταση για τετραετές συμβόλαιο από την ομάδα του Τορίνο, η οποία είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με την ομάδα του Μπέργκαμο, προσφέροντας 50 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του.

Η διοίκηση όμως της Αταλάντα ζητά 70 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, όπως σχετικά δήλωσε ο μάνατζερ του, Μπαρτ Μπάβινγκ. Ο Κουπμάινερς, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, έχει φέτος εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ σε 29 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με την Αταλάντα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.