Γιουλ: «Είπα αυτό το σουτ θα το πάρω και θα το βάλω»

09:53 | 22/05/2023

Ο Σέρχιο Γιουλ, ντύθηκε... θύτης του Ολυμπιακού, πέτυχε τους πρώτους δύο πόντους του στον τελικό της Euroleague 3,2'' και χάρισε τη νίκη με 79-78 και το 11ο τρόπαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 36χρονος γκαρντ της «βασίλισσας» δήλωσε για το νικητήριο σουτ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό: «Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, στην ομάδα σου και να είσαι έτοιμος. Πίστεψα σε εμένα. Είχα μηδέν πόντους αλλά είπα αυτό το σουτ θα το πάρω και θα το βάλω». Σχετικά με το τι άλλαξε από το 0-2 από την Παρτίζαν, απάντησε: «Έγινε καλά ο Ταβάρες που ήταν τραυματίας. Είναι παίκτης-κλειδί για εμάς. Η ομάδα παίζει καλύτερα όταν τα ματς είναι do or die. Όταν ξέρουμε ότι τελειώνει η σεζόν γινόμαστε καλύτεροι».

Ο MVP του φάιναλ φορ του Κάουνας, Έντι Ταβάρες δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Αξίζουν πολλά σε αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. Τσους Ματέο), γιατί δούλεψε πολύ για να ενώσει όλα τα κομμάτια. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι προπονητής της Ρεάλ και είμαστε εδώ εξαιτίας του. Είμαστε εδώ γιατί πίστεψε σε μας, όταν λίγοι το έκαναν. Θα έπρεπε πολλοί να του ζητήσετε συγνώμη, γιατί τον κριτικάρατε σκληρά και δεν του αναγνωρίσατε όσα έκανε. Χωρίς εκείνον δεν θα ήμασταν εδώ. Ήταν μαζί μας από την αρχή και το αξίζει περισσότερο από όλους. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.