Γκαγέγος: Το deal του ΟΦΗ και πότε θα πάει στην Ολλανδία

ΟΦΗ

Ο Φελίπε Γκαγέγος θα ενσωματωθεί άμεσα με την αποστολή του ΟΦΗ.

Φτάνοντας προς τα τέλη Ιουλίου, αν και έχουμε ακόμα μπροστά μας μία γεμάτη εβδομάδα, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει τις εφετινές του μεταγραφές ή, για να το θέσουμε καλύτερα, ολοκληρώνει τις μεταγραφές που ήθελε, γιατί σε ένα παζάρι τίποτα δεν μπορείς να θεωρήσεις τελειωμένο ειδικά όταν μέχρι τον Σεπτέμβριο έχουμε μπροστά μας τόσο δρόμο.

Η επόμενη κίνηση της Κρητικής ομάδας είναι ίσως και αυτή που έκανε τον περισσότερο θόρυβο. Ο Φελίπε Γκαγέγος, περί ου ο λόγος, είναι ένας παίκτης που ο κόσμος τον ξέρει, τον είδε, τον χάρηκε, αλλά δεν τον χόρτασε στο λίγο διάστημα που έμεινε στον ΟΦΗ.

Τώρα ο Χιλιανός ετοιμάζεται για το come back, με τη συμφωνία να είναι δεδομένη και τον ασυγκράτητο Μπούση να ανακοινώνει χθες τη μεταγραφή. Ο Γκαγέγος έρχεται να ενισχύσει το κέντρο και είναι ο παίκτης που αναζητούσε στην αγορά ο ΟΦΗ για τη μεσαία γραμμή.

Ο ΟΦΗ έβαλε στο κάδρο τον Χιλιανό, άρχισε τις συζητήσεις μαζί του, δούλεψε πολύ την υπόθεση και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος μπήκε το νερό στο αυλάκι για να επέλθει η οριστική συμφωνία για την επιστροφή. Δεν προέκυψε ξάφνου η συγκεκριμένη υπόθεση και παρά το γεγονός πως δεν είχε βγει κάτι προς τα έξω, στον ΟΦΗ έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες με υπομονή και επιμονή.

Το επόμενο βήμα είναι να μεταβεί ο ποδοσφαιριστής στην Ολλανδία για τα ιατρικά ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του. Μιλάμε για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Φελίπε Γκαγέγος να επιστρέφει στον Όμιλο για να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση όταν τον Γενάρη του '22 αποχώρησε πάνω που είχε «κουμπώσει» στην ομάδα και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.