Γκαγκαλούδης και διαιτησία «σκότωσαν» τον ΟΦΗ

19:05 | 01/12/2019

Ο Όμιλος ηττήθηκε 83-91 από το Μαρούσι-Εχθρική η διαιτησία και ένταση στο φινάλε.

Ματς για γερά νεύρα έγινε στα «Δύο Αοράκια» με τον ΟΦΗ να ξεκινάει καλά την αναμέτρηση, αλλά το Μαρούσι με πρωταγωνιστή τον… γερόλυκο Γιάννη Γκαγκαλουδη και την ευστοχία στα τρίποντα, να παίρνει κεφάλι στο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε, καθώς Λιανός και Μποχωριδης έκαναν το ματς ντέρμπι. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και έτσι ήρθε το τελικό 91-83, με το Μαρούσι να περνάει νικηφόρα από την Κρήτη.

Το σύνολο, πάντως, του Βασίλη Ράλλη είχε πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, που ήταν αρκετά κακή για τον ΟΦΗ. Στο τέλος της συνάντησης, μάλιστα, σημειώθηκε μεγάλη ένταση. 

Ο Γκαγκαλούδης ήταν ασταμάτητος, αφού είχε 30 πόντους. Από τους «ασπρόμαυρους» ο Μποχωρίδης είχε 17 και από 15 μέτρησαν οι Μπουμπάρης και Λιανός.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 41-41 (ημίχ.), 63-66, 83-91

ΟΦΗ (Ράλλης): Μποχωρίδης 17 (3), Λιανός 15 (3), Πετράκης 11 (1), Μπουμπάρης 15, Καραδολάμης 8, Τσερκιτζόγλου 1, Αγαπιάδης 6 (1), Τασίουδης 6, Πάλλης 4, Καραθωμάς.
ΓΣ Αμαρουσίου (Σκαραφίγκας):
Διαμαντόπουλος 3 (1), Λάππας 9 (2), Γκαγκαλούδης 30 (5), Γιαννακόπουλος, Λιούμης, Κούλιος, Δούκας 8 (2), Παπαγεωργόπουλος 10 (1), Ξυδάς 12 (1), Μπακεας, Σπηλιοπουλος 11 (3).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.