Γκαγκάτσης: «Αλλοίωση πρωταθλήματος με την Επισκοπή»

20:04 | 17/01/2023

Απίστευτες καταγγελίες από τον Μάκη Γκαγκάτση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της SL2 με την υπόθεση της Επισκοπής.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει γίνει άνω κάτω με την Επισκοπή η οποία από τις αρχές Νοέμβρη αγωνίζονταν κανονικά και… παράνομα αφού δεν είχε πληρώσει τις οφειλές της.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Τρίτη 17/1, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης έκανε λόγο για «αλλοίωση του πρωταθλήματος» και κατήγγειλε ότι υπάρχει mail από το οποίο προκύπτει ότι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Ιάκωβος Φιλιππούσης και ο διευθυντής της νομικής υπηρεσίας Νίκος Μπάρτζης ήξεραν το θέμα αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Μάλιστα, ζήτησε να παραπεμφθεί το θέμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας για να διερευνηθούν ευθύνες των δύο στελεχών της Ομοσπονδίας αλλιώς θα το κάνει ο ίδιος όπως είπε. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, πρότεινε επειδή το θέμα δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη της Ε.Ε. και δεν μπορούσε να παρθεί απόφαση, όπως είπε, να γίνει ψηφοφορία και να παρθεί απόφαση μόνο αν υπάρξει ομοφωνία. Πρόσθεσε μάλιστα, στην πρώτη αρνητική ψήφο, η ψηφοφορία να σταματήσει.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου ψήφισε θετικά για παραπομπή της υπόθεσης, ο ταμίας της Ομοσπονδίας, Κλέαρχος Τζαφέρης αρνητικά κι εκεί η ψηφοφορία σταμάτησε και το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Τα δελτία της επισκοπής έχουν ανακληθεί, δεν έχουν διεξαχθεί δύο αγώνες της στο πρωτάθλημα με ΠΑΟ Ρουφ και Καλλιθέα και αν δεν πληρώσει για να εκδοθούν νέα δελτίαθα χάσει και τρίτο παιχνίδι , αυτό με την Ιεράπετρα κα ι θα αποβληθεί απο το πρωτάθλημα.

Το SDNA αποκαλύπτει τα όσα ακούστηκαν για τη συγκεκριμένη υπόθεση:

Μάκης Γκαγκάτσης: Έχουμε αλλοίωση πρωταθλήματος στη SL2, η υπόθεση πρέπει να πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Στο τέλος Οκτωβρίου έπρεπε να υπάρξει βεβαίωση μη οφειλής από το λογιστήριο. Ρωτάω τον κ. Φιλιππούση και τον κ. Μπάρτζη αν γνώριζαν το θέμα;

- Φιλιππούσης, Μπάρτζης: Δεν το ξέραμε…

- Γκαγκάτσης: Είστε προϊστάμενος και υπεύθυνος διοικητικών υπηρεσιών, δεν είστε a la cart. Θυμάστε κύριε πρόεδρε την ταινία «Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια» και το ραβασάκι που παίρνει ο Λοχαίτης; Αφού λέτε ότι δεν ξέρατε, έχω ένα ραβασάκι για εσάς. Υπάρχει ένα mail από το οποίο αποδεικνύεται ότι οι δύο γνώριζαν και λένε ψέματα. Ή θα αποφασίσει η ΕΕ να το παραπέμψει στη Δεοντολογίας ή θα το πάω εγώ.

- Φιλιππούσης: Αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα, δεν είμαι υπεύθυνος ούτε για να εκδίδω ούτε για να ανακαλώ. Έπεσαν οι μάσκες. Δεν μας είπατε ότι το mail αυτό κοινοποιήθηκε στον Διακοφώτη, στον Γεωργιόπουλο και στον Κορκόδειλο. Θα τους πάτε και αυτούς στη Δεοντολογίας; Δεν φταίνε αυτοί και φταίω εγώ και ο Μπάρτζης;

- Γκαγκάτσης: Οι μάσκες θα μείνουν εκεί που είναι τώρα και θα πάει το θέμα στη Δεοντολογίας. Έμαθα μάλιστα ότι πήγατε στο Ρέθυμνο και λέγατε ότι εσείς το καλύψατε κι εγώ το ανακίνησα ενώ η ΕΙΠ είχε καλέσει ήδη από 2/1 την Επισκοπή σε ακρόαση.

Πηγη: SDNA

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.