Γκαγκάτσης: «Εχθρός του ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης»

12:50 | 20/12/2021

Επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού εξαπέλυσε ο Μάκης Γκαγκάτσης

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δικεφάλου, Μάκης Γκαγκάτσης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σχέση της ''ασπρόμαυρης'' ΠΑΕ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

«Επιθυμούμε Καυτανζόγλειο, αλλά με τον Αυγενάκη δεν υπάρχει συνεννόηση. Αναδρομικά δίνονται χρήματα σε ΕΕΑ για τις υπηρεσίες τους. Καμία συζήτηση με τον Αυγενάκη, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ. Η άποψη μου είναι γνωστή και δεν αλλάζει. Όσο αυτός είναι εκεί είναι αδύνατον να βγει συμπέρασμα. Με ΕΕΑ τι γίνεται να μην πούμε με τις ταρίφες που υπάρχουν. Με τον Αυγενάκη δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση για το Καυταντζόγλειο, με κάποιον άλλον από την κυβέρνηση θα δούμε», τόνισε στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ.

Όσο για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, επιβεβαίωσε πως είναι στην τελική ευθεία, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. «Όταν υπάρξει κάτι, θα ανακοινωθεί. Είναι σε διαπραγματεύσεις, θα ανακοινωθεί. Το θέμα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος. Θα ανακοινωθεί, όταν υπάρξει οριστική εξέλιξη. Αν όχι, θα συνεχίσουμε με τον προπονητή και το σκάουτινγκ, που θα έχουν συνεργασία. Έχουν τις απόψεις τους κι εμείς προσπαθούμε να καλύψουμε τα “θέλω” του προπονητή. Υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ τους».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.