​Γκαργκαλατζίδης: «Θέλω να διεκδικήσω μια θέση στον ΟΦΗ»

14:02 | 15/07/2021

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στο σάιτ SPORT24 για τον ΟΦΗ.

Ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης αγωνίζεται δανεικός στη Σουντούβα και μάλιστα έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σκόραρε στο νεοσύστατο. Conference League.

Αρχικά μίλησε για την ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά και την περσινή κακή χρονιά:

«Σίγουρα ήταν ένας ξεχωριστός στόχος για την ομάδα του ΟΦΗ η Ευρώπη, αφού μετά από 20 χρόνια επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θεωρώ ότι πλέον ο στόχος της ομάδας θα είναι η Ευρώπη κάθε χρόνο, γιατί μπορεί να τα καταφέρει".

"Η κακή πορεία πέρυσι οφείλεται και σε πολλούς τραυματισμούς που είχε η ομάδα μας και ήταν άτυχη αλλά ποτέ δεν τα έβαλε κάτω και πάλεψε μέχρι τέλους και πιστεύω δικαιώθηκε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον στον ΟΦΗ:

«Δεν θα ήθελα να κοιτάξω το μέλλον τώρα θα ήθελα να συγκεντρωθώ στους στόχους που έχω με τη Σουντούβα και τους στόχους της ομάδας για μια καλή σεζόν. Σίγουρα μετά τον δανεισμό μου θα ήθελα να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα του ΟΦΗ, γιατί πιστεύω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της».

Το λιθουανικό πρωτάθλημα είναι κάπως άγνωστο στο ελληνικό κοινό, αλλά όπως τονίζει οι διαφορές με τη Super League δεν είναι πάρα πολλές: «Η αλήθεια είναι ότι δεν διαφέρει και πολύ σε κάποια σημεία με το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα δεν είναι και αυτού του επιπέδου, μια και το ελληνικό πρωτάθλημα έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Θεωρώ ότι είναι κάποιες ομάδες που θα μπορούσαν να σταθούν στη μέση της βαθμολογίας της Super League».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.