Γκαρσία και Βιεϊρίνια έστειλαν μήνυμα τίτλου

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προλάβει ο Καντουρί το παιχνίδι, ενώ ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά έδωσε σύνθημα τίτλου.

Όσα δήλωσε ο Γκαρσία:

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα:

«Η αρχή δεν ήταν τόσο καλή όσο θα θέλαμε η ομάδα όμως βελτιώθηκε, θα φανεί και στον αυριανό αγώνα».

Αν θα παίξουν ρόλο τα συστήματα αύριο:

«Νομίζω όλοι οι παράγοντες θα παίξουν ρόλο, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γνωρίζουμε τον αντίπαλο, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Αν θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από τα πλέι οφ:

«Γνωρίζουμε την αντίπαλη ομάδα, ωστόσο το παιχνίδι είναι διαφορετικό, μπορεί να έχει παράταση ή και πέναλτι».

Για το πως αισθάνεται για τον πρώτο τελικό:

«Είμαι χαρούμενος, είναι ένας από τους στόχους που είχαμε, πρέπει να τα δίνουμε όλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για το αν το παιχνίδι είναι ευκαιρία για απάντηση:

«Είμαστε σε μεγάλη ομάδα και θα έχει πάντα κριτική, από τους φιλάθλους μπορώ να τα συγχωρήσω όλα, κάποιοι που δεν ξέρουν και κάνουν αυτό δεν είναι καλό. Εμείς το κεφάλι κάτω και μόνο δουλειά».

Για την απουσία του Ίνγκασον:

«Να δώσω τα εύσημα σε όλους για ότι περάσαμε, ό Ίνγκασον έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αγωνίζεται ακόμη και με ενοχλήσεις, είναι παράδειγμα τι πρέπει να κάνει κάποιος όταν αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Να τους ευχαριστήσω όλους, γιατί κάνουν τη δουλειά μου πιο εύκολη».

Αν έχει καταλήξει στο σχήμα:

«Για τον Καντουρί θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή, είναι σημαντικός αγώνας. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας, ξέρουμε ότι ο διαιτητής είναι καλός. Να το ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές και το μοναδικό που θα συζητιέται να είναι ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα και όχι για άλλα πράγματα».

Αν μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις:

«Πάντα υπάρχει αυτό το στοιχείο, κάτι που μπορεί να γίνει. Ξέρουμε ότι αυτό που έχει σημασία έχει το κρύο μυαλό και η καυτή καρδιά».

Αν η ομάδα μπει με το μαχαίρι στα δόντια:

«Ένας αντίπαλος το είχε πει αυτό, ο οποίος έφαγε μετά αγκωνιά στα δόντια και είπα το έβαλες τώρα στα δόντια και πάνε τα δόντια σου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιεϊρίνια:

Πόσο διψασμένοι είναι για την επιστροφή στους τίτλους και αν δίνει επιπλέον κίνητρο η παρουσία του Ολυμπιακού:

«Είμαστε διψασμένοι, θέλουμε να γυρίσουμε στους τίτλους. Αξίζουμε έναν τίτλο, είναι τελικός, τα τελευταία χρόνια είχαμε με την ΑΕΚ, τώρα με τον Ολυμπιακό, που είναι δύσκολος αντίπαλος όπως όλοι ξέρουμε. Θα παλέψουμε, θα τα δώσουμε όλα».

Τι ερμηνεία δίνει στην ατάκα «τους τελικούς δεν τους παίζει, τους κερδίζεις»:

«Είναι γνωστό ότι σε τελικούς δεν σε ενδιαφέρει να παίξεις ωραία μπάλα αλλά να νικήσεις. Αν μπορέσεις να τα συνδυάσεις, ακόμα καλύτερα, αλλά είναι τελικός, όλα μπορούν να γίνουν. Για να πάρουμε φέτος έναν τίτλο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Τι πρέπει να προσέξει η ομάδα:

«Δεν θα το πω, είναι για μας! Είμαστε δυο ομάδες που γνωρίζονται καλά, τα τελευταία ματς έχουν κριθεί από λεπτομέρειες, έτσι πιστεύω θα γίνει και τώρα, από την ομάδα που το θέλει πιο πολύ».

Μία λεζάντα για τη φετινή, δική του σεζόν:

«Σαν παραμύθι. Όλα τα παραμύθια στις αρχές δεν είναι τόσο όμορφα αλλά το τέλος είναι κάτι ωραίο κι όμορφο. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει και τώρα έτσι. Ήταν δύσκολη χρονιά για όλους, θέλουμε να την τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Πώς νιώθει που δεν θα έχει κόσμο:

«Δεν είναι μόνο αυτό, και στα playoffs όλα ήταν ντέρμπι αλλά ξέρουμε όλοι τι κλίμα υπάρχει σε τελικούς. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να έχουμε τον κόσμο μας αλλά θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε γι’ αυτούς».

Από το κλίμα στα αποδυτήρια, αν βλέπει να υπάρχει δίψα:

«Το είπα και νωρίτερα. Κάθε χρόνο πρέπει να διεκδικούμε τίτλους, πέρυσι δεν μπορέσαμε, φέτος είμαστε σε έναν τελικό και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Αν είναι διαφορετικό αυτό το ματς τίτλου και ποιο είναι το κλειδί:

Είναι ακόμα ένα σημαντικό ματς. Είναι η πρώτη φορά για μένα με τελικό ενάντια στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι σημαίνει και θέλουμε να τους χαρίσουμε έναν τίτλο.

Πώς ένιωσε που είδε πάλι κόσμο στην Τούμπα:

Είναι πολύ καλό, δυστυχώς ήταν σε προπόνηση και όχι σε ματς. Όλοι θα θέλαμε δίπλα μας τον κόσμο, ξέρουμε τι δύναμη μας δίνουν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.