Γκασκόιν: "Ήμουν ένας χαρούμενος αλκοολικός, τώρα είμαι ένας δυστυχισμένος αλκοολικός"

19:00 | 06/03/2024

Ο Πολ Γκασκόιν παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ, λέγοντας ότι σήμερα είναι ένας δυστυχισμένος αλκοολικός.

Ο Πολ Γκασκόιν έδωσε μια ακόμα συγκλονιστική συνέντευξη για τη ζωή του αναφέρθηκε στο αλκοόλ και πόσο αυτό έχει επηρεάσει τη ζωή του.

Ο Άγγλος πρώην μέσος στο trailer της συνέντευξης που είναι στον αέρα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πλέον είναι ένας δυστυχισμένος αλκοολικός, που προτιμά να πίνει στο σπίτι και να μην βγαίνει έξω, σε μια παμπ. Αν μη τι άλλο όταν δημοσιευθεί ολόκληρη θα έχει μπόλικο ενδιαφέρον για τη ζωή του.

"Ήμουν ένας χαρούμενος αλκοολικός, αλλά τώρα δεν είμαι πια. Είμαι ένας δυστυχισμένος αλκοολικός. Δεν βγαίνω έξω για να πίνω, πίνω μέσα.

Ο κόσμος ξέρει τον Πολ Γκασκόιν, αλλά όχι τον Γκάζα. Ακόμα και εγώ κάποιες φορές. Έχω ξοδέψει πολλά χρόνια να είμαι κάτω, όταν έξανα τα χειρουργεία και όταν τσάκισα τα γόνατά μου. Έχασα τέσσερα χρόνια από το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να είχα 100 συμμετοχές με την Αγγλία.

Προσπαθώ να μην πέφτω χαμηλά, επειδή ο κόσμος έχει πέσει ήδη χαμηλά. Και όταν δεν είμαι καλά, τότε είναι που παίρνω ένα ποτό και αρχίζω να νιώθω καλά.

Δεν νομίζω ότι απογοήτευσα κανέναν προπονητή, ούτε τους παίκτες ή τους οπαδούς που γνωρίζετε. Αν υπήρχε κάποιος που απογοήτευα, ήταν ο εαυτός μου. Αλλά περισσότερο η πλευρά του ποτού, όταν τελείωσα το παιχνίδι.

Αν θέλω να καταστρέψω τη μέρα μου, απλά πάω στην παμπ. Αν θέλω μια καλή μέρα πάω για ψάρεμα. Το πρόβλημα δεν είναι το να πίνεις, αλλά το μετά. Όταν βλέπω το κινητό με 30 αναπάντητες, ξέρω ότι έχω θέμα", ανέφερε για το αλκοόλ ο Πολ Γκασκόιν.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.