Γκατούζο φεύγει, Βενγκέρ έρχεται;

11:25 | 06/11/2018

Σε συζητήσεις με τον Αρσέν Βενγκέρ βρίσκονται οι διοικούντες τη Μίλαν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αλσατό τεχνικό, σύμφωνα με το «France Football». 

'Επειτα από 22 χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βεγκέρ αποφάσισε τη περασμένη σεζόν να βάλει τίτλους τέλους σε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα, έχοντας γίνει συνώνυμο των επιτυχιών στο σύλλογο του Λονδίνου. Από τον περασμένο Μάιο δεν έχει βρει κάποια ομάδα, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να είναι στο στόχαστρο των Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρ, καθώς όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ήθελε πρώτα να ξεκουραστεί. 

Σύμφωνα λοιπόν με το «France Football» ο Αλσατός τεχνικός βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε συζητήσεις με τους «ροσονέρι» για να διαδεχθεί τον Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Χαρακτηριστικό του θετικού κλίματος που επικρατεί είναι το γεγονός πως οι δισεκατομμυριούχοι Πολ και Γκόρντον Σίγκερ, που διαχειρίζονται τα οικονομικά των Μιλανέζων είναι φανατικοί οπαδοί της Άρσεναλ. 

Η άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα επί ημερών Τζενάρο Γκατούζο δείχνει πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, με τον 69χρονο τεχνικό να θεωρείται ως το φαβορί. 

Πηγή:
sport-fm
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.