Γκατούζο: «Η ΑΕΚ μοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκή ομάδα παρά ελληνική, συγχαρητήρια σε διοίκηση και προπονητή»

15:00 | 09/11/2023

Ο Τζενάρο Γκατούζο εκθείασε την ΑΕΚ για την οργάνωση και την λειτουργία που έχει σαν ομάδα δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην διοίκηση και τον προπονητή της.

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, το οποίο εισήρθω εν παρόδω είναι πλέον sold out, για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που φέρνει περισσότερο σε ευρωπαϊκό σύλλογο παρά σε ελληνικό λόγω της οργάνωσης που έχει και του τρόπου που δουλεύει στην εποχή του Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Με εξέπληξε η ΑΕΚ ως ομάδα, με τον τρόπο που έχει χτιστεί. Έχει πολύ καλούς παίκτες και όποιος παίκτης και να μπει μέσα υπηρετεί το πλάνο. Δίνουν το 100% τους σε όποια θέση και να παίζουν. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση και στον προπονητή της γιατί δεν μοιάζει με ελληνική ομάδα αλλά περισσότερο σε ευρωπαϊκή.

Είναι μια ομάδα που πολύ δύσκολα μπορείς να κερδίσεις, παίζει πολύ απαιτητικό ποδόσφαιρο, πρέπει να ξοδέψεις πολύ ενέργεια και να χύσεις πολύ ιδρώτα όταν παίζεις κόντρα σε αυτή. Είναι μια πολύ καλοχτισμένη ομάδα, με πολύ καθαρές ιδέες για το τι θέλει να κάνει στο γήπεδο γι’ αυτό και αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Είναι μια ομάδα που στην νοοτροπία μοιάζει στον προπονητή της, σαν αντίγραφο του. Είναι πολύ δύσκολη να την αντιμετωπίσεις και έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό γι’ αυτή. Παίζει στην έδρα της τώρα και έχει πλεονέκτημα όπως και εμείς είχαμε στην Μασσαλία με τους δικούς μας οπαδούς.

Περιμένουμε μια καυτή ατμόσφαιρα εδώ και το μόνο βέβαιο είναι ότι πρέπει να παρουσιάσουμε μια τέλεια εκδοχή της Μαρσέιγ για να γυρίσουμε σπίτι μας με το τρίποντο».

Πηγή: Gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.