Γκέλα ολκής για την Γιουβέντους!

21:54 | 22/08/2021

Προηγήθηκε με 0-2 όμως ισοφαρίστηκε από την Ουντινέζε με τον Ρονάλντο να σκοράρει στις καθυστερήσεις όμως το γκολ να ακυρώνεται

Επηρεασμένη - ίσως -από τη φημολογία περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους έμεινε στο 2-2 με την Ουντινέζε στην πρεμιέρα της Serie A. Πάουλο Ντιμπάλα και Χουάν Κουαδράδο φάνηκε να «καθαρίζουν» από νωρίς το ματς για τη «Γηραιά Κυρία». Ένα λάθος, όμως, του Βόιτσιεκ Τσέζνι έβαλε εκ νέου στο ματς την Ουντινέζε που, τελικά, ισοφάρισε με τον Χεράρδ Ντολοφέου, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα. Ο Αλέγκρι έβαλε στο 60’τον Ρονάλντο, ο Πορτογάλος σκόραρε με κεφαλιά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο μετά από υπόδειξη του VAR το γκολ ακυρώθηκε και ο Ρονάλντο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

Στα υπόλοιπα ματς, καταστροφική ήταν για τη Σαλερνιτάνα η επάνοδός της στο Καμπινάτο. Ο σύλλογος από το Σαλέρνο ηττήθηκε με 3-2 από την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα», σε ματς με τρεις, συνολικά, αποβολές. Μέσα σε ένα λεπτό (33’, 34’) ο Στέφαν Στράντμπεργκ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους, αντικρίζοντας αρχικά κίτρινη κάρτα για φάουλ και στη συνέχεια για χέρι. Ήταν η πρώτη αποβολή για παίκτη της Σαλερνιτάνα στη Serie A από το 1999, όταν και είχε αποβληθεί ο... Τζενάρο Γκατούζο. Τον ακολούθησε ο Ρομπέρτο Σοριάνο (50’) για την Μπολόνια που, ωστόσο, έχοντας για κορυφαίο τον αμυντικό Λορέντσο Ντε Σιλβέστρι, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε τη νίκη, αν και τελείωσε με εννέα λόγω αποβολής και του Ζερντί Σουτέν (88’).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.