Γκέλα της Εθνικής με το Κόσοβο

23:44 | 14/10/2020

Δεν ντούμπλαρε τις νίκες στο ΟΑΚΑ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που έμεινε στο 0-0 κόντρα στο Κόσοβο αν και είχε τις ευκαιρίες για το τρίποντο.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ο Φαν Σιπ πήγε στην πεπατημένη στο ματς με το Κόσοβο. Από καθαρή ατυχία η Ελλάδα δεν προηγήθηκε στο πρώτο μέρος αφού δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι του Μπακασέτα στο 19ο λεπτό. Το 0-0 της ανάπαυλας αδικούσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το γέμιζε με έξτρα άγχος για το δεύτερο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με το Κόσοβο πιο δυνατό και απειλητικό, αλλά στη συνέχεια η ελληνική ομάδα ισορρόπησε και δημιούργησε ευκαιρίες για το γκολ. Μετά το 70', όμως, δεν είχαμε δημιουργία παρά μόνο κατοχή χωρίς να μπορούμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για το 1-0.

Το 0-0 έμεινε έως το τέλους και πλέον η Ελλάδα δεν είναι ισόβαθμοι στον όμιλο με την Σλοβεμία που έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Η σύνθεση της Ελλάδας:

Βλαχοδήμος, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Γιαννούλης, Χατζηδιάκος (85' Λαμπρόπουλος), Ζέκα (62' Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης, Λημνιός (73' Πέλκας), Μπακασέτας (73' Φορτούνης), Μάνταλος (62' Φούντας), Παυλίδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.